👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:16

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

rEwx jaki export? byly proby importu wegla zza granicy bo u nas za drogo wychodzi wiec nie argumentuj tego jak wazny slask jest dla Polski tą smieszna teoria bo zostala juz podwazona milion-kroć.
hahaha eksport
hahaha eksport

@ MareKSG Urodziłem się na Śląsku, mieszkam całe życie. Rodzice, dziadkowie, pradziadkowie ze Śląska, i niby w którym momencie jestem przyjezdny?

Meretrix napisał/a:
@ MareKSG Urodziłem się na Śląsku, mieszkam całe życie. Rodzice, dziadkowie, pradziadkowie ze Śląska, i niby w którym momencie jestem przyjezdny?
![]()
Nie jesteś ze Śląska, bo nie popierasz bzdurnych postulatów o autonomię. To tak jak nie jesteś np. patriota, bo nie popierasz skrajnej prawicy

podpis użytkownika
Emerytowany saren
Bambi~ napisał/a:
Nie jesteś ze Śląska, bo nie popierasz bzdurnych postulatów o autonomię. To tak jak nie jesteś np. patriota, bo nie popierasz skrajnej prawicyTak to już działa.
Jesteś Polakiem, bo śmiejesz się ze swojego języka, srasz na flagę i godło i masz w dupie całą kulturę Polski. Tak to ma działać?
@Bambi
Otóż to i piwko za trafny komentarz.
#edit
@up
No tak, rzeczywiście. Nie chodzę na marsze, nie rzucam kamieniami, nie krzyczę o zdrajcach narodu - nie mam prawa być patriotą.
A co do tego patriotyzmu to najbardziej śmieszy mnie oburzenie kiedy napisze się Polak z małej litery, ale pod każdym filmikiem gnoi się Ż__ów, Murzynów, Cyganów czy tam innych. Jakie to typowo polskie. Chcecie szacunku? Szanujcie innych
Otóż to i piwko za trafny komentarz.
#edit
@up
No tak, rzeczywiście. Nie chodzę na marsze, nie rzucam kamieniami, nie krzyczę o zdrajcach narodu - nie mam prawa być patriotą.
A co do tego patriotyzmu to najbardziej śmieszy mnie oburzenie kiedy napisze się Polak z małej litery, ale pod każdym filmikiem gnoi się Ż__ów, Murzynów, Cyganów czy tam innych. Jakie to typowo polskie. Chcecie szacunku? Szanujcie innych

Materiały własne zawsze mile widziane (:
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
@kokroucz
Naprawdę myślisz, że węgiel kamienny to jedyny surowiec występujący na śląsku?
Naprawdę myślisz, że węgiel kamienny to jedyny surowiec występujący na śląsku?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie