Ciekawe jak się tam któryś masturbuje, to mu pewnie sperma lata po całej kabinie.
Zawsze jak leciałem w kosmos to sie nad tym zastanawiałem
Dzięki ziom
Dzięki ziom

ten materiał na pewno mi sie przyda gdybym przypadkiem był w kosmosie i nie wiedziałbym jak to zrobić..
Zawsze uważałem że brak grawitacji to fajna zabawa ale na dłuższą metę pewnie padaka łapie jak ci wszystko z pod rąk sp🤬ala
podpis użytkownika
You must die I alone am best

up
gorzej, w tym filmie slychac jakies buczenie i szum ale ogolnie to tam nie ma zadnych dzwieków
slyszysz bicie wlasnego serca tak jakby ktos walił mlotem o sciane, slyszysz swoj oddech jak przelatujacy odrzutowiec
zamknijcie sie bardzo dzwiekoszczelnym pomieszczeniu posiedzccie zgodzine
p🤬lec gwarantowany
gorzej, w tym filmie slychac jakies buczenie i szum ale ogolnie to tam nie ma zadnych dzwieków
slyszysz bicie wlasnego serca tak jakby ktos walił mlotem o sciane, slyszysz swoj oddech jak przelatujacy odrzutowiec
zamknijcie sie bardzo dzwiekoszczelnym pomieszczeniu posiedzccie zgodzine
p🤬lec gwarantowany
lizmojekolano napisał/a:
Ciekawe jak się tam któryś masturbuje, to mu pewnie sperma lata po całej kabinie.
To teraz już wiemy dlaczego nie ma tam ciebie

lizmojekolano napisał/a:
Jeszcze ciekawiej by było jakby go dopadła ostra sraka, a kosmiczny kibel by się zepsuł

lizmojekolano napisał/a:
Możecie mi nie wierzyć, ale wiem jakie oni mają na to sposoby sprytne