📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:38

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Thirteen inches of pure joy, when I'm on the switch I'm like a kid with a new toy.

Właściciel tego auta to Phu Impala wyszukajcie w google jakie jeszcze ma zabawki.

No nie taki idealny na nasze drogi bo zawieszenie hydrauliczne jest kur***ko twarde, zupełnie jakby zamiast sprężyn wstawiło się drewniane klocki. Zresztą ta Impala pewnie niedługo się rozpadnie ponieważ jej właściciel jest niegodzien posiadania jej i nie da sobie wmówić, że Lowrider powinien mieć przynajmniej podstawowe wzmocnienia. Jakby ktoś miał (wątpliwy) zaszczyt zobaczyć jak ta fura stoi na trzech to przyjrzyjcie się tylnym wahaczom, które u niego są powyginane. Poza tym przez długi okres czasu upierał się, że w samochodzie posiada zawieszenie pneumatyczne.... Tak to jest jak Lowridera kupi nieodpowiedni człowiek, który ani nie ma pasji ani pojęcia o nich.

Dziekujemy ze wykład profesorze Smokudg chyba specjalnie konto zlozyles zeby nam tu taki jebnac fassssscynujace rzeczy ziste fassscynujace w ogole lowraidery sa fassscynujace to to sie podnosi opuszcza tu jedno kolo tak drugie tak fAAAAAAAAAscynujace
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie