Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
manrol 2025-01-15, 20:51 1
Rolka izolacji i z gwoździem w oponie 40km przejechane. Jeszcze tak stało 2 dni przed wyjazdem do wulkanizacji i nic a nic ciśnienia nie uciekło

Zgłoś
700_LTA 2025-01-15, 21:21 3
Był u nas taki co naprawiał wszysko taśmą klejącą ą:

Zgłoś
Lupa 2025-01-15, 21:24
Gerald napisał/a:

Tępe p🤬dy

Nie bądź taki szowinista. Zasłon nie uprasujesz, gały nie ojebiesz, więc nie mędrkuj.
Zgłoś
tim1989 2025-01-15, 21:52
Co miesiąc jakoś działało.
Zgłoś
Xumme 2025-01-15, 22:43
Ale pomogło? pomogło! powietrza nie ma tylko na dole opony ...

podpis użytkownika

Toruń
Zgłoś
~Dostojny 2025-01-15, 22:48 1
manrol napisał/a:

Rolka izolacji i z gwoździem w oponie 40km przejechane. Jeszcze tak stało 2 dni przed wyjazdem do wulkanizacji i nic a nic ciśnienia nie uciekło

A ta izolacja to po co?

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
drakasraka 2025-01-15, 23:03
dobrze jest! jechać obserwować!
Zgłoś
qhash 2025-01-15, 23:07
przecież gdyby nie faceci na tym świecie to te p🤬dy nawet nie miałyby wody w domu
Zgłoś
Bestia_z_aquaparku 2025-01-15, 23:08 2
[ Dodano 2025-01-15, 23:11 ]
manrol napisał/a:

Właściciel gruzika BMW:) szanuje:) po patencie z taśmą widać za na bogatego nie trafiło

[ Dodano 2025-01-15, 23:14 ]
qhash napisał/a:

przecież gdyby nie faceci na tym świecie to te p🤬dy nawet nie miałyby wody w domu

Kobiety rzadko błyszczą jeśli chodzi o kwestie techniczne. Ale gdyby nie one nie marnował byś teraz naszego wspólnego powietrza.
Zgłoś
Czachulek 2025-01-15, 23:50
Slodki ten plasterek i to jeszcze fajnie na krzyż jak w bajce....nieopodal mojej rodzimej wioski dwie równie zaradne panie holowały się wzajemnie siedząc razem w pojeździe holującym. Skończyło się rowem pojazdu holowanego, więc nie najgorzej .
Zgłoś
viking19 2025-01-16, 6:54 1
coś mi sie zdaje, że ich starzy tak prezerwatywy naprawiali.
no i mamy niestety efekt namnożenia...
Zgłoś
darayavahus 2025-01-16, 8:58 1
JoSeed napisał/a:

Hmm... A nie zadziała to to? 😁
A poważnie... Ja też nie umiem zmienić koła, wstyd się przyznać.

Sęk w tym, że tu nie ma co umieć. Po prostu jako kobieta możesz nie mieć wystarczającej siły, by odkrecić śrubę w warunkach polowych. Mi się zdarzyło kilka razy odpuścić i pójść po młot / rurę (przedłóżkę klucza) i nie ma w tym nic wstydliwego. Udaru w aucie nikt nie wozi.
Zgłoś
Sławomir1313 2025-01-16, 10:27 2
JoSeed napisał/a:

nie wiem kim jesteś, ale skoro wiesz, że masz takie braki to może warto sprówać zmienić koło w bezpiecznych warunkach pod okiem kogoś, kto umie, ja tam nauczyłem żonę i się jej raz przydało

Dzik5150 napisał/a:

Nie świruj, to że nie umiesz zmienić to żaden wstyd... Gorzej jeśli ma się takie pomysły z taśmą to już lepiej się nie ujawniać.

gorsze niż próbowanie jest w ogóle nie robienie nic, choć niektóre próby wywołują śmiech, a laski wiedzę techniczną mają na ogół żadną, to przynajmniej coś tam próbowały zamiast robić z siebie ofiarę życia xD

btw na małe przebicia polecam sznurek do klejenia opon bezdętkowych w rowerach, po zwykłym gwoździu zalepi oponę samochodową w kilka minut.
Zgłoś
Takafura 2025-01-16, 12:52 1
JoSeed napisał/a:

Ja jestem z takiego rocznika że zmieniałem sam oponę/dętkę ( nie tylko koło) za pomocą dwóch "breszek"
Zgłoś
JoSeed 2025-01-16, 12:55
Takafura napisał/a:

Ja jestem z takiego rocznika że zmieniałem sam oponę/dętkę ( nie tylko koło) za pomocą dwóch "breszek"

Za to cenię facetów - jesteście pomysłowi, techniczni, konkretni, zadaniowi 🍺
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie