📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:01
Rolka izolacji i z gwoździem w oponie 40km przejechane. Jeszcze tak stało 2 dni przed wyjazdem do wulkanizacji i nic a nic ciśnienia nie uciekło
manrol napisał/a:
Rolka izolacji i z gwoździem w oponie 40km przejechane. Jeszcze tak stało 2 dni przed wyjazdem do wulkanizacji i nic a nic ciśnienia nie uciekło
A ta izolacja to po co?
Slodki ten plasterek i to jeszcze fajnie na krzyż jak w bajce....nieopodal mojej rodzimej wioski dwie równie zaradne panie holowały się wzajemnie siedząc razem w pojeździe holującym. Skończyło się rowem pojazdu holowanego, więc nie najgorzej .
coś mi sie zdaje, że ich starzy tak prezerwatywy naprawiali.
no i mamy niestety efekt namnożenia...
no i mamy niestety efekt namnożenia...
JoSeed napisał/a:
Hmm... A nie zadziała to to? 😁
A poważnie... Ja też nie umiem zmienić koła, wstyd się przyznać.
Sęk w tym, że tu nie ma co umieć. Po prostu jako kobieta możesz nie mieć wystarczającej siły, by odkrecić śrubę w warunkach polowych. Mi się zdarzyło kilka razy odpuścić i pójść po młot / rurę (przedłóżkę klucza) i nie ma w tym nic wstydliwego. Udaru w aucie nikt nie wozi.
JoSeed napisał/a:
Hmm... A nie zadziała to to? 😁
A poważnie... Ja też nie umiem zmienić koła, wstyd się przyznać.
Ja jestem z takiego rocznika że zmieniałem sam oponę/dętkę ( nie tylko koło) za pomocą dwóch "breszek"
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie