Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Takafura 2025-01-16, 13:02 1
JoSeed napisał/a:

Za to cenię facetów - jesteście pomysłowi, techniczni, konkretni, zadaniowi 🍺

Moja żona jest 2 razy mądrzejsza niż ja i 3 razy lepiej wykształcona niż ja skromny inż. ale sprawy związane z materią i fizyką zostawia w 100 % mnie. I myślę, że się świetnie wspieramy i uzupełniamy
Pozdrawiam !
Zgłoś
JoSeed 2025-01-16, 13:08 1
Takafura napisał/a:

Moja żona jest 2 razy mądrzejsza niż ja i 3 razy lepiej wykształcona niż ja skromny inż. ale sprawy związane z materią i fizyką zostawia w 100 % mnie. I myślę, że się świetnie wspieramy i uzupełniamy
Pozdrawiam !

Miło czytać takie ciepłe słowa
Pozdrawiam i wszystkiego dobrego dla Was
Zgłoś
ANALizator777 2025-01-16, 13:35
Baba to sie nadaje do j🤬ia i do ubijania (schabowych)

podpis użytkownika

Poradnia analizy związków partnerskich. Pomożemy przeanalizowć twój przypadek!
Zgłoś
__Tux__ 2025-01-16, 15:16
JoSeed napisał/a:

Hmm... A nie zadziała to to? 😁
A poważnie... Ja też nie umiem zmienić koła, wstyd się przyznać.

A tam. Pewnie sporo z cwaniaków z neta też nie umie. Bynajmniej nie próbują pomysłu z taśmą.
Zgłoś
elim 2025-01-16, 16:03 1
JoSeed napisał/a:

Hmm... A nie zadziała to to? 😁
A poważnie... Ja też nie umiem zmienić koła, wstyd się przyznać.

Po pierwsze to opona jest brudna, taka taśma na brudzie słabo trzyma, przejedziesz kawałek i się po prostu odklei, opona jest nierówna więc bardzo trudno tak przykleić taśmę żeby idealnie pokrywała dziurę, taka taśma i tak nie powstrzyma ciśnienia które wyrzuca powietrze na zewnątrz opony. Najlepiej to jeśli rzecz która przebiła oponę nadal w niej tkwi to jej nie wyciągać, udać się jeśli jest taka możliwość do wulkanizacji (są też serwisy 24h które można wezwać żeby pomogli w takiej sytuacji, czasem można wykupić taką usługę w ubezpieczeniu), tam zdecydują czy oponę da się naprawić czy nie. Są też specjalne środki do uszczelnienia takiej opony, ale po ich zastosowaniu raczej opona i tak do wymiany.
Zgłoś
viking19 2025-01-16, 17:38 2
darayavahus napisał/a:

Mi się zdarzyło kilka razy odpuścić i pójść po młot / rurę (przedłóżkę klucza) i nie ma w tym nic wstydliwego. Udaru w aucie nikt nie wozi.

k🤬a, ale ktoś doj🤬!
xD

Zgłoś
Shinigammi 2025-01-17, 19:05
Amerykanki co się dziwicie
Zgłoś
JoSeed 2025-01-18, 20:44
Ale można inaczej...😎

Zgłoś
C................i 2025-01-18, 22:47
i takie coś ma być równe mi
Zgłoś