👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Temat prezerwatywa:
Sorki za jakość drugiego. Pewnie było już tu ale do tego tematu jak znalazł
Sorki za jakość drugiego. Pewnie było już tu ale do tego tematu jak znalazł

Czyli jak przerobić fiuta w zeszycie narysowanego przez kolegę

Chwastu napisał/a:
Czyli jak przerobić fiuta w zeszycie narysowanego przez kolegę
![]()
Jeszcze tacy młodziutcy jesteście?

ֺ napisał/a:
Jeszcze tacy młodziutcy jesteście?Nieładnie zawyżać wiek o kilka lat, coby na hardzie marszczyć freda.
![]()
Uwierz, że jeszcze takie rzeczy dzieją się w ostatniej klasie liceum

Chwastu napisał/a:
Uwierz, że jeszcze takie rzeczy dzieją się w ostatniej klasie liceum
![]()
Bosz, z kim ty chodzisz do klasy?

Czekaj...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie