Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
djoshin 2019-07-01, 19:07 6
przecież do dzikich to i tak nie dotrze bo to tępe
Zgłoś
jackalski 2019-07-01, 19:13 38
Jak nie zostać zastrzelonym przez policjanta w USA:
1) Nie jedź do USA
2) Jeżeli musisz jechać do USA, nie bądź czarny.
Zgłoś
longlong7 2019-07-01, 19:34 1
faajnie, ciekawe czy na "elce" mają szkolenia jak przeżyć ze spotkania policjantem
Zgłoś
Arathnmor 2019-07-01, 22:27 6
jackalski napisał/a:

Jak nie zostać zastrzelonym przez policjanta w USA:
1) Nie jedź do USA
2) Jeżeli musisz jechać do USA, nie bądź czarny.

Jeśli jedziesz do USA nie bądź debilem z IQ poniżej 90. Słuchaj co do ciebie mówi policjant. Nie bądź JP200% lub miej wysokie ubezpieczenie. GLHF.

podpis użytkownika

"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Zgłoś
Majst3rShift 2019-07-01, 22:46 2
K🤬a, nawet ja tepy z angielskiego wszystko zrozumialem :O czyli mudzyny z usa tez powinny zalapac
Zgłoś
angel_punx 2019-07-01, 23:00 7
Panowie koleś bardzo prosto wytłumaczył jak się zachowywać podczas spotkania z policją w USJ. Proste zasady, będziesz się ich trzymał to nic się nie wydarzy, będziesz fisiował (zwłaszcza jak jesteś czarny tam) to żegnam (ozięble). W dzisiejszych czasach ludziom się pop🤬liło ot tej całej wolności, mam Iphone i cię nagram to nic mi nie zrobisz, nawet jak masz rację. Powinniśmy wrócić do czasów rewolucji francuskiej, wszyscy na gilotynę. ( Wybaczcie mi, jestem trochę na bombie i piszę dziwne rzeczy).
Zgłoś
8765tj 2019-07-02, 0:31
dobrze że nasi nie są tacy znerwicowani Inna sprawa że wyszkolenie często kuleje. Np. kwestia wzajemnego ubezpieczenia patrolu. Jeden może stać z boku i w razie czego osłaniać kumpla, tylko po co skoro można prężyć klatę z plakietką w 2 czy 3, stojąc w bliskim dystansie. Potem wielka afera że byle sebie zdarzy się zabić fachowca śrubokrętem z zaskoczenia
Zgłoś
CoJaTamKurwaWiem 2019-07-02, 0:34 1
longlong7 napisał/a:

faajnie, ciekawe czy na "elce" mają szkolenia jak przeżyć ze spotkania policjantem

Pewnie ciężko ci to będzie ogarnąć, ale w Stanach nie ma "elki"...
Zgłoś
nano50 2019-07-02, 7:50
Arathnmor napisał/a:

Jeśli jedziesz do USA nie bądź debilem z IQ poniżej 90. Słuchaj co do ciebie mówi policjant. Nie bądź JP200% lub miej wysokie ubezpieczenie. GLHF.

Tam się wykonuje polecenia ładnie, a u nas przy kontroli jak wszyscy zaczynają na raz z samochodu wychodzić to tylko drą mordy, że gw🤬co i mordujo, bo bezprawie i państwo w państwie. TFU

podpis użytkownika

Konto nowe, użytkownik stary.
Gdziekolwiek idziesz, idź z całym swoim sercem.
Zgłoś
Wiewór 2019-07-02, 10:24 1
Za dużo instrukcji. Murzyn nie zapamięta.

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
Head93 2019-07-02, 10:24
longlong7 napisał/a:

Nie mieszkaj we Wrocławiu
Nie przypominaj nikogo, kto uciekl policjantom
Zgłoś
Rozjebie 2019-07-02, 12:44
Tez film został nakręcony w prostym języku właśnie dla czarnych. Biali przecież nie potrzebują takich instrukcji
Zgłoś
killua 2019-07-02, 16:19
8765tj napisał/a:

dobrze że nasi nie są tacy znerwicowani Inna sprawa że wyszkolenie często kuleje. Np. kwestia wzajemnego ubezpieczenia patrolu. Jeden może stać z boku i w razie czego osłaniać kumpla, tylko po co skoro można prężyć klatę z plakietką w 2 czy 3, stojąc w bliskim dystansie. Potem wielka afera że byle sebie zdarzy się zabić fachowca śrubokrętem z zaskoczenia

u nas nieco mnijesza szansa by w aucie był nakoksiony muszyn z gunem.
Zgłoś
Hydrargyrum 2019-07-02, 20:13
Oglądnąłem tylko ze względu na BMW <3
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie