Najlepszy ostatni drifter.
Nie wiem czy tylko ja zauwazyłem, ale ten cały Velture to taki przemądrzały chłop który np pod tym tematem coś napisał, i liczy ze kazdy sie z nim zgodzi, ogółem on tak jakby stara się wymądrzać się i wywyzszać się, jak dla mnie jakis zakompleksiony chłop.
A poza tym mądralo myslisz ze ten chłop zrobił to celowo, a jesli sprawdza sie twa teoria to musiałby stracic tam przytomność, a raczej jej nie stracił na autach sie nie znasz wiec sie nie wypowiadaj, mogło cos mu jebnąć bo na pewno z własnej woli nie wjechał na tor, układ kierowniczy o ile wiesz w ogole co to znaczy układ, ale szczerze Cie nie nawidze
Mozesz sie znać Ty "Pałture" bądź pal ture wymądrzać sie mozesz w gronie dałnów gdzie pewnie sie zachwalasz a oni mowia ja dałn ja kaszka z mlekiem mózg lipa
Ta droga to koszmar 8/10 auto to beemki.
Nie ogarniam tego toru. Tam byle kto, na byle czym jeździ i robi z siebie Schumachera.
Nürburgring - to jeden z najtrudniejszych torów na świecie , jak nie najtrudniejszy . Nie wszyscy muszą lubić Motorsport i ok,
bmka pomimo utartych stereotypów to jeden z lepszych samochodów na tor (nie żebym bronił BMW ). Lepiej jak się rozbijają na torze niż na ulicy !
4:30 to najbardziej sadolowa akcja
taki z gulfa czy innego e36 fajny potem rachunek za holowanie wraku dostaje
to sorry, ja mam m52b28 i na mpower lpg się nie łapię :<