👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Niesamowita jest głupota pijącego... wiadomo błędy młodości itp. ale ubot'y pić tak jak owy pan?
no bez przesady, jeszcze robione na spirytusie (jeśli to co mówił jest prawdą) :|
Winszować... pić alkohol należy z głową... (albo chociaż po piciu nie heftać)
no bez przesady, jeszcze robione na spirytusie (jeśli to co mówił jest prawdą) :|
Winszować... pić alkohol należy z głową... (albo chociaż po piciu nie heftać)

no, impreza conajmniej jak tu sadol.pl/zabili-bo-oszukiwal-przy-nalewaniu-wodki-vt28311.htm
(PO)yeahbunny... btw on nie heftal tylko skladal modlitwy na oltarzu sedesu...

Dobrze, ze jak chodziłem do gimnazjum, to nie było jeszcze telefonów z aparatem..
Młodość, głupota i zero kultury picia, eh dobrze że chociaż to ostatnie mam już za sobą

Młodość się rządzi swoimi prawami. Prawie każdy kiedyś zrobił z siebie świnię po pijaku

podpis użytkownika
Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadol.pl/regulamin.htmOświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie