👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
I dobrze. Powinien jeszcze, gdyby nie jechał motocyklem, tylko czymś normalnym, zablokować jej samochód, otworzyć drzwi i jej wywalić z liścia, zabierając przy okazji kluczyki, a telefon wsadzić jej szybkim ciosem w międzymordzie, skoro bez niego nie może wytrzymać. Zintegrować z tą samotną komórką mózgową, która całe swoje moce przerobowe wykorzystuje na "wdech" i "wydech".
Takie chwasty trzeba usuwać.
Do tego zapobiegawczo też wyciąć jajniki by to się nie rozmnażało. A najlepiej spalić całe. Z samochodem.
Do tego zapobiegawczo też wyciąć jajniki by to się nie rozmnażało. A najlepiej spalić całe. Z samochodem.
Miruu napisał/a:
I dobrze. Powinien jeszcze, gdyby nie jechał motocyklem, tylko czymś normalnym, zablokować jej samochód, otworzyć drzwi i jej wywalić z liścia, zabierając przy okazji kluczyki, a telefon wsadzić jej szybkim ciosem w międzymordzie, skoro bez niego nie może wytrzymać. Zintegrować z tą samotną komórką mózgową, która całe swoje moce przerobowe wykorzystuje na "wdech" i "wydech".
Zapomniałeś o karze chłosty i 20 lat galer.

c🤬ki swędzą tych co jeżdżą blaszakami i wyzywają motocyklistów,
zalecam kąpiel i odwszawianie
zalecam kąpiel i odwszawianie

Dobrze zrobił (oprócz tej ucieczki) ja jeszcze bym jej prawo jazdy zabrał, się skręca się patrzy w lusterka. po to są. Chyba żeby dała gratisy od siebie wtedy. Wybacza się błędy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie