Nosz k🤬a, motoc🤬a ma trochę racji. Niemożebne!
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Juzwa napisał/a:
Jak nie zmieniać pasa
Raczej "jak zmieniać pas". Wg mnie wszystko wyszło idealnie.

Elegancko zapięty kask. Miałem nadzieję, że mu ten głupi łeb urwało ale niestety.
Wy tak naprawde macie problem do motocyklów ?
Czy tylko tak piszecie, bo jestescie poj🤬i ?

siedlik napisał/a:
Do "motocyklów"? ... Jak już to do motocykli. ..ale tak właściwie to do MOTOCYKLISTÓW głąbie

siedlik napisał/a:
to ty nie wiedziales? zeby byc pelnoprawnym uzytkownikiem sadola musisz nienawidzec murzynow(poza morganem freemanem),motocyklistow(poza ghost riderem i cobra) do tego musisz miec udokumentowana dlugosc wackka nie wieksza nic 5 cm. jeszcze musisz nienawidzec rudych oraz zydow(tutaj nie ma wyjatkow).
@C0C0JUMBO
Ty mądraliński, motocyklów jest dopuszczalne. Więc nie świruj i przeproś bo wyszedłeś na pajaca.
Ty mądraliński, motocyklów jest dopuszczalne. Więc nie świruj i przeproś bo wyszedłeś na pajaca.
Od wielu, wielu lat nie ma tak pustych dróg, a ta musiała zajechać droge tym motowarzywom. Obecnie powinno być 0 wypadków.
nwonigers napisał/a:
to ty nie wiedziales? zeby byc pelnoprawnym uzytkownikiem sadola musisz nienawidzec murzynow(poza morganem freemanem),motocyklistow(poza ghost riderem i cobra) do tego musisz miec udokumentowana dlugosc wackka nie wieksza nic 5 cm. jeszcze musisz nienawidzec rudych oraz zydow(tutaj nie ma wyjatkow).
Poza Samuelem L. Jacksonem. Nie znasz się to nie wypowiadaj.
Obejszłem_system napisał/a:
@C0C0JUMBO
Kolejna motop🤬da

Ile tu tego naszło...

el_kadafi napisał/a:
Raczej "jak zmieniać pas". Wg mnie wszystko wyszło idealnie.
Wszystko idealnie będzie jak zdechniesz ty, twoja rodzicielka, dawca nasienia i być może twoje potomstwo bo z takim myśleniem i chęcią zabłyśnięcia powinieneś gryźć piach. Jesteś gorzej niż śmieć. Banda idiotów co za piwo dałaby tutaj dupy i piszę to już któryś raz... a kto daje wirtualne piwo i popiera te wypociny to jest takim samym skończonym idiotą jak osoba która to wypociła.
Tyczy się to wszystkich z góry jak i z dołu którzy powielają tą głupotę. Serdeczny chu. wam w dupę.