Pan Krasnolud z Panem który wygląda jak Kamil Grosicki śmigają wspólnie po Neapolu chcąc wrzucić pierścień do Góry Przez... Wezuwiusza.
C................K
2016-12-20, 10:36
Że też mu jeszcze nikt tego warkocza przy brodzie nie odciął.
ALCOLISMO INTENSIVO B.VENERDI-Intensywny alkoholizm w piątek, w wolnym tłumaczeniu piątkowe pijaństwo.
Wizytówka kraju żul pospolity. To rzadka ruda odmiana z pedalskim warkoczykiem zagrożona martwicą wątroby.
Opis c🤬jowy. Oni chcą się tylko naj🤬.
up
"Jak NIE zwiedzać Neapolu"
bugmenot7 napisał/a:
Wizytówka kraju żul pospolity. To rzadka ruda odmiana z pedalskim warkoczykiem zagrożona martwicą wątroby.
Nie lepiej powiedzieć, że żal dupsko ściska jak typek montuje fajne filmiki i jest pupularnym youtuberem, a Ty pryszczowanym gnojkiem z kompleksami ?
Ziomek według mnie jest mega zajebistym gościem.
Oglądam jego materiały z przyjemnością. A skąd ta przyjemność się bierze?
A stąd, że gość mimo wielu propozycji ze stron sponsorów się k🤬a nie sprzedał jak j🤬a c🤬a. Ogląda mecze tak jak je oglądał i h🤬j kładzie w jakieś reklamy i odnośniki do stron na swoich materiałach.
I dlatego krata browaru dla tego ziomka się należy i h🤬j.
swoj chlop, kanal zajebisty, materialy zrobione swietnie, uwielbiam. A prostakom co hejtuja, zamiast barszczu, wiadro h🤬ji na wigilie
L................a
2016-12-23, 4:19
Menelopolactwo w natarciu, k🤬a, k🤬a, ja p🤬le, ożesz k🤬a, k🤬a i tak w kółko. Nie dziwię się, że takie przygłupy wam imponują.
Loaloa -> lepsze to, niż Twoje aj waj czy mazl tow
Loaloa, nie rozumiesz charakteru tego kanalu i zapewne nie zrozumiesz, wiec pozwol ze pozostawie cie w twoim mentalnym mozambiku, i mysl ze madry/a jestes.
A................3
2016-12-23, 19:35
"Nie lepiej powiedzieć, że żal dupsko ściska jak typek montuje fajne filmiki i jest pupularnym youtuberem, a Ty pryszczowanym gnojkiem z kompleksami ?"
Koleś montuje fajne filmiki, jest popularnym youtuberem to pewnie zarabie z tego jakieś hajsy, i nie stać go na golarkę żeby ogolić tego kocmołucha?
X................J
2016-12-23, 22:06
@Up Jesteś pedałem, że zwracasz uwagę na wygląd innych facetów, czy co?