"Nie jest źle. Ełk ma przecież, tylko jedną linie metra mniej niż Warszawa." JM'edit
ps. tunele pochodzą z okresu Drugiej Wojny Światowej !!
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No niech mi jebną jeszcze metro w Szczecinie i będzie ok.
konto usunięte
2013-05-17, 13:30
Ełk jest spoko, ma nawet ładną promenadę. Ciekawe miasto ale wolę Gdańsk - mój faworyt. Może dlatego że nie byłem w Toruniu
konto usunięte
2013-05-17, 13:50
@bonio89
a mogliby bo wszyscy wiedza, ze szczecin podziemi ma w cholere
No spoko ale po co metro miastu ktore ma 60.000 mieszkancow?
konto usunięte
2013-05-17, 14:12
konto usunięte
2013-05-17, 15:11
Czy jak dobrze widzę. Jak ten samochód w 0:02 stoi ?
konto usunięte
2013-05-17, 15:19
Co do długu - zadłużają się bo muszą. Miasta nie stać żeby całość inwestycji pokryć od ręki, a UE każe wydawać. Wydawać na potęgę... Nie wydajesz to nie dostaniesz od nich kasy. Dług to jedno, a dziura budżetowa to drugie. W obecnym systemie jednak jedno ciągnie za sobą drugie, bo mając gospodarkę planowaną na wydatki nie jesteśmy w stanie oszczędzać.
U mnie w mieście rządzi Szczurek. Gość bardzo dobry, dzięki jego działalności wiele się dzieje, a inwestorzy pchają się drzwiami i oknami, problemem jest UE, która każe nam się zadłużać...
wsiadasz na jednym końcu miasta czekasz 10 sekund wysiadasz na drugim
Jestem z Ełku, i tak jak "miszcz358" napisał. Fajne miasto, bardzo ładne, miło sie mieszka, aż nie chce sie wyjeżdżać stąd ale z robotą to tu lipa jest totalna. Jeżeli nie masz kogoś w rodzinie albo dobrych znajomych zapomnij o robocie. W turystykę kasę walą.