Heh, opis z JM, tyle że o Łodzi było.
Ełk dziękuje Adolfowi!
konto usunięte
2013-05-17, 4:53
material przygotowany na prima aprilis
jak już ktoś napisał był to materiał na prima aprilis parę lat temu ;d
konto usunięte
2013-05-17, 11:15
Rączki rączki w białym żaglu pnie i nanowie
W Słubicach (obok Frankfurtu nad Odrą) zawszę była "plota", że gdzieś jest przejście pod Odrą. Kiedyś "niby" nawet jakiś kolega tym tunelem szedł (czołgał się?), ale w pewnym momencie już było zbyt dużo wody i zawrócił. Ile w tym prawdy nie wiem.
konto usunięte
2013-05-17, 11:41
Są lepsi od stolycy. Tam od 30 lat wydłubali 1,5 lini metra, a Ełk jeszcze nie zaczął a juz jedną linie ma
niech nie poprawiaja po niemcach roboty bo niebawem sie zawali..
konto usunięte
2013-05-17, 12:28
Z prezydentem Ełku miałam zajęcia na podyplomówce. Jestem za tym, żeby tego człowieka sklonować dowolną ilość razy i obsadzić na wszystkich ważnych stanowiskach w Polsce. Facet wygrał drugą kadencję z ponad 80-procentowym poparciem, a w urzędzie zrobił taki porządek, że nikt tam już nie popija kawki, olewając obowiązki. Andrukiewicz to przykład na to, że czasami się zdarza, że do władzy dojdzie człowiek mądry, wykształcony, z wizją i mający w dupie koneksje partyjne. Kiedyś Ełk był absolutną dupą świata, a teraz ludzie przeprowadzają się tam z całego regionu, bo mieszkania są tanie, a pracy nie trzeba aż tak długo szukać.
Skądinąd napisał/a:
Z prezydentem Ełku miałam zajęcia na podyplomówce. Jestem za tym, żeby tego człowieka sklonować dowolną ilość razy i obsadzić na wszystkich ważnych stanowiskach w Polsce. Facet wygrał drugą kadencję z ponad 80-procentowym poparciem, a w urzędzie zrobił taki porządek, że nikt tam już nie popija kawki, olewając obowiązki. Andrukiewicz to przykład na to, że czasami się zdarza, że do władzy dojdzie człowiek mądry, wykształcony, z wizją i mający w dupie koneksje partyjne. Kiedyś Ełk był absolutną dupą świata, a teraz ludzie przeprowadzają się tam z całego regionu, bo mieszkania są tanie, a pracy nie trzeba aż tak długo szukać.
rządzić dobrze rządzi ale przez unie narobił zajebistych długów...
P.S. I taka ciekawostka te zejście przy którym ten pan profesjonalista się wypowiada prowadziło do dawnych szaletó miejskich;)