👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Essent napisał/a:
Albo Polaka...Jaką masz strasznie dużą wypłatę
Ja mam

aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Ja mam
ja też,
ale jak się jest p🤬dą życiową to zawsze się będzie nażekać
edmund napisał/a:
ja też,
Nie mam merytorycznych podstaw, by uznać, że jesteś p🤬dą życiową.
Natomiast p🤬dą ortograficzną jesteś bezapelacyjnie...

edmund napisał/a:
ja też,
I pisać narzekać przez Ż
Jaranie się wszelkiej maści kabaretami i stand-upami, to podobnie jak z piłką nożną - pedalstwo.
wertuqq napisał/a:
Jaranie się wszelkiej maści kabaretami i stand-upami, to podobnie jak z piłką nożną - pedalstwo.
na standup trzeba mieć przynajmniej 100iq

aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Nie mam merytorycznych podstaw, by uznać, że jesteś p🤬dą życiową.
Natomiast p🤬dą ortograficzną jesteś bezapelacyjnie...
wiesz, że celowo zostawiłem błąd,
pomyślałem sobie, że jak ktoś nie będzie miał nic mądrego do powiedzenia, to właśnie się przyczepi do otrografii
poniekąd, trochę cię rozumiem, bo jak to mówią ,, wszędzie dobrze, tam gdzie nas nie ma,,
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie