Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
BundyR 2019-05-01, 21:31 2
wskazówka pokazana przez małpę cz🤬cha jest mi tak przydatna jak wskazówka myszy jak zaj🤬 ser, albo pszczoły - jak zbierać pyłek z kwiatów. Inna rasa, inne potrzeby
Zgłoś
kickyourheadoff 2019-05-01, 21:45 9
Samobieżny worek bokserski się zdenerwował.

To charakterystyczne, że istruktorzy/trenerzy sportów walki traktują często pozorantów tak samo brutalnie jak przeciwnika
Zgłoś
t0karev 2019-05-01, 22:17 1
BundyR napisał/a:

wskazówka pokazana przez małpę cz🤬cha jest mi tak przydatna jak wskazówka myszy jak zaj🤬 ser, albo pszczoły - jak zbierać pyłek z kwiatów. Inna rasa, inne potrzeby

Czyli to zawsze ty dostajesz wp🤬l?

podpis użytkownika

Najmroczniejsze czeluście piekieł zerezerwowane jest dla tych,
którzy zdecydowali się na neutralność w dobie kryzysu moralnego.
Zgłoś
BundyR 2019-05-01, 22:50
@up
z reguły wygrywam. czy murzyn ma mnie uczyć jak się nap🤬lać? Biłeś się kiedyś, czy avatar to twój jedyny dowód waleczności (filmowej)? Jeśli wygrałeś to uczył Cię cz🤬ch? Wskazówki murzyna są gwarantem sukcesu?

Aha i myślisz, że w prawidziwej walce ktoś kto nie zada ciosu czeka z wyprostowaną ręką na cios przeciwnika? jedyne co Ty dostałes to wp🤬l od starej chyba
Zgłoś
Konto usunięte 2019-05-01, 22:57
kickyourheadoff napisał/a:

Samobieżny worek bokserski się zdenerwował.
To charakterystyczne, że istruktorzy/trenerzy sportów walki traktują często pozorantów tak samo brutalnie jak przeciwnika

To różnie bywa,bo wielu takich pozorantów czy sparing partnerów,robiło po tym wielkie kariery np w boksie,a potem mieli swoje k🤬y do prania
Zgłoś
kuba1393 2019-05-02, 16:00 2
@bundyR jestes tak glupi , az przykre. w normalnej walce robisz to samo tylko po prostu szybciej. to, ze wygrales walke ze swoim nap🤬lonym ojcem to nie znaczy ze jestes kozak i sie bic potrafisz
Zgłoś