Materiał filmowy pokazuje, jak zabija się ciężarne krowy, a ich noworodki są wyciągane z ich ciał.
ps.
Ktoś poza mną zgłodniał

?
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
U ludzi to martwe plody, ale nie ludzie. Natomiast krowy maja w brzuchach male krowy-ot lewacka logika..a tfu
Ale musi być pyszne takie młode mięsko, idzie gdzieś kupić?
Zabijanie krów w ciąży uważa się za nie etyczne. Każda krowa przed pójściem pod nóż powinna być zbadana przez weterynarza. Żeby pozyskać mięso z jednej krowy zabija się 2 istnienia. Z grubsza o to chodzi
Z takiego cielęcego płodu, kiedyś pozyskiwano skórę i oprawiano w to książki - jeszcze pisane przez skrybów. Jakość takiej skóry, miękkość, to, jak układała się podczas oprawy, było powodem, że oprawiano tak tylko najcenniejsze egzemplarze. Choć oczywiście w średniowieczu każda książka miała wartość bliską wartości całej wsi.
postęp wszelkich takowych praktyk sprzyja postępowi w uzyskiwaniu "dziewiczych pergaminów" rozchwytywanych przez okultystów
pomyślcie dlaczego promuje się aborcje dzieci są składane w ofierze lub wykorzystywane cieleśnie tylko dla zabobonu nielicznej grupy wtajemniczonych
pergaminy takowe wykonane z istoty nienarodzonej oznaczane we wszelakie sposoby posiadają moc (ponoć) po odprawieniu egzorcyzmów
na owym pergaminie podpisanym specjalnym inkaustem można założyć nawet pakt z diabłem lub stosować sekretne pieczęci siły zażądane od natury
wielcy szarlatani świata tego pożądają joł
Płody najsmaczniejsze czy to krowie czy to ludzkie.
plaskotek napisał/a:
postęp wszelkich takowych praktyk sprzyja postępowi w uzyskiwaniu "dziewiczych pergaminów" rozchwytywanych przez okultystów
pomyślcie dlaczego promuje się aborcje dzieci są składane w ofierze lub wykorzystywane cieleśnie tylko dla zabobonu nielicznej grupy wtajemniczonych
pergaminy takowe wykonane z istoty nienarodzonej oznaczane we wszelakie sposoby posiadają moc (ponoć) po odprawieniu egzorcyzmów
na owym pergaminie podpisanym specjalnym inkaustem można założyć nawet pakt z diabłem lub stosować sekretne pieczęci siły zażądane od natury
wielcy szarlatani świata tego pożądają joł
Pakt z diabłem to sie podpisuję u providenta
Baro
2020-02-27, 10:34
konto usunięte
2020-02-27, 16:57
hmmm tak wygląda aborcja w Polsce.
Feministki na krowach płaczą a na ludzikach skaczą.