W sumie ciekawy sposób pozyskiwania cielęcinki
Ważne że na hamburgerach smakuje.
O co chodzi z tymi filmami z rzeźni? Idioci obudzili się i zorientowali że mięso w sklepie to kiedyś było żywe zwierzę?! Apetyt tylko mi robią z rana.
Ale hamburgery z MC Donald 'a to wszyscy lubią więc przynajmniej znamy skład 100% krówka Bon apetitt
podpis użytkownika
Jebac lamusów
Piciu1103 napisał/a:
Ale hamburgery z MC Donald 'a to wszyscy lubią więc przynajmniej znamy skład 100% krówka Bon apetitt
100% krówka w mc burgerze
z krowy to sie wyciaga cielaki, opis skopiowany z jakiego super ekspresu czy innego gowna?
Jakiś zj🤬y p🤬duś z EKO-PETY dawał ten opis. Zabijane prosiaki krzyczą rozpaczliwie. Krowie noworodki. Holocaust kurcząt. Co za zj🤬e mózgi to wymyślają? Chyba głąby pokroju Magdaleny Środy, która chciała dawać karty uchodźcy karaluchom.
Ten żółty nóż to raczej marki swibo, polecam sam używał dwóch takich od chyba 8lat są twarde prawie nie do zdarcia.
Takie filmy wrzucają ci wielcy obrońcy zwierząt, którzy potem wychodzą protestować i domagać się prawa do aborcji.
Dobrze, że to widziałem teraz wiem jakie młode mięsko jem w hamburgerze
podpis użytkownika
Ty ty ty
Najlepsze duszone w kiszonej kapuście z suszonymi grzybami.... I w h🤬j majeranku.
Konto usunięte
2020-02-26, 20:06
E tam nic ciekawego, gdyby to bylo w chinach i robili by tak z sukami które lada chwila będą sie szczenic to bylby j🤬y lament hehe
Konto usunięte
2020-02-26, 20:22
Trochę marnotrawstwo... jak juz tam byl niemal rozwiniety płód a krowa bliska (k🤬a, co robi krowa, krowi sie?? Z braku slowa napisze po prostu: ) porodu to nie lepiej byloby juz donosic takie cielę? Niech jakis spec wyjasni, bo jak dla mnie zaplodniona krowa wp🤬la wiecej, jest drozsza w utrzymaniu itd, to co, mieso ma lepsze?