Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Sajlenthill 2019-10-15, 10:04 24
A się k🤬a zdziwiła. Mogl przestrzelic mu ten tępy ryj.
Zgłoś
Aikawa 2019-10-15, 10:33 14
Ten co jebnął tym czymś w samochód później sp🤬ala ostro taki odważny i uprzedzając komentarze to ja bym nie uderzył komuś w samochód bo szanuję własności innych ludzi
Zgłoś
McQurwa 2019-10-15, 11:25 3
U nas jeździły kiedyś takie czarne wołgi, większość gimbów nie będzie kumało o co chodzi?

podpis użytkownika

We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.

Zgłoś
Japiszon 2019-10-15, 12:33 6
Leniwe "ciemne" k🤬y.
Za odstrzelenie łba nagroda powinna być.
Zgłoś
Centurionero 2019-10-15, 13:52
Taki z niego gangus, że ja p🤬le Mógł nic nie robić i po prostu pojechać.Spalił sobie fure
Zgłoś
Andrzejas 2019-10-15, 19:31
Wystarczy wjechać ciężkim zestawem w to towarzystwo. Psiarnia przymknie oko i protokolant napisze, że wszyscy "nagle wtargnęli na jezdnię w miejscu niedozwolonym".
...jeśli jednak napisze inaczej, to należy też wjechać ciężkim zestawem w obrady ichniejszego rządu.
Tak, czy siak, ten problem da się rozwiązać samym rozjeżdżaniem ludzi. Nawet nie trzeba nic mówić.

podpis użytkownika

Quae nocent, docent
Zgłoś
DariuszKalafior 2019-10-16, 0:32
Aikawa napisał/a:

Ten co jebnął tym czymś w samochód później sp🤬ala ostro taki odważny i uprzedzając komentarze to ja bym nie uderzył komuś w samochód bo szanuję własności innych ludzi

ślepy czy niewidomy ? zainwestuj w nowe szkiełka , ziomuś
Zgłoś
DzidaZawodnik 2019-10-16, 1:25
Centurionero napisał/a:

Taki z niego gangus, że ja p🤬le Mógł nic nie robić i po prostu pojechać.Spalił sobie fure

Wez dziecko sie uspokój,bo to nie jest filmik z twojego osiedla. Myslisz, ze bedzie sie teraz chowal przed cbś? :V

DariuszKalafior napisał/a:

ślepy czy niewidomy ? zainwestuj w nowe szkiełka , ziomuś

Głupi czy debil, który nie umie czytać ze zrozumieniem? Nic nie rob, nic ci nie pomoze.
Zgłoś
DariuszKalafior 2019-10-17, 23:42
DzidaZawodnik napisał/a:

Wez dziecko sie uspokój,bo to nie jest filmik z twojego osiedla. Myslisz, ze bedzie sie teraz chowal przed cbś? :V
Głupi czy debil, który nie umie czytać ze zrozumieniem? Nic nie rob, nic ci nie pomoze.

Takich jak ty to jem na śniadanie , leszczu
Zgłoś