Virdos napisał/a:
Wystarczy sznurek
Ba, najlepiej skryty pod postacią sznurowadła w bucie.

Cytat:
ciekawe czy to naprawdę działa.
Idz na parking i sprawdź
k🤬a, moja sierra z 1990 już nie miała tych cyngli...
zap🤬l malucha jakiemuś emerytowi, bo nawet taki chyba wstydziłby się zapakowac dupsko do starego francuza
zap🤬l malucha jakiemuś emerytowi, bo nawet taki chyba wstydziłby się zapakowac dupsko do starego francuza

a w moim się tak nie da
bo owego dzyndzla nie posiadam
a piwo za papryczki

a piwo za papryczki

idac na chama nawet nie trzeba sznurka, wystarczy odchylic ramke przy szybie i da sie wsadzic reke i wyciagnac bolec
sprawdziłem to na maluchu który stoi u mnie na podwórku (moje pierwsze auto ^^) i na nim zadziałało lecz sądzę, że nowsze samochody mają szczelniejsze drzwi/bolce chowane do środka/ w ogóle nie maja

na czinczinie zadzialalo,przy astrze sie meczylem ja nie dalem rady ale jak bym mial inny sznurek to moze,ale przy megance to juz h🤬jnia bo nie ma zadnego bolca...
I dzieki temu filmikowi to juz nie bedzie mozna zostawic w aucie nawet 20 groszy na widoku nie mowiac o telefonie
I dzieki temu filmikowi to juz nie bedzie mozna zostawic w aucie nawet 20 groszy na widoku nie mowiac o telefonie

Virdos napisał/a:
Przyszli złodzieje postawili mi piwo
![]()
Taaaak, przyszli.
ja mam te bolce ale są metalowe, chromowane i nie mają takiego grzybka na górze więc każdy sznurek zjedzie z niego. Po zatym jest takie coś jak ryglowanie zamka to nie ma bata

No to k🤬a cwaniaczki spróbujcie w mojej Octavi to zrobić. Ona ma całkowicie chowany ten cingiel.
podpis użytkownika
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
drzwi od malucha i kilku innych samochodów nożyczkami otworzysz, sprawdzone