👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
22 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Virdos napisał/a:
Wystarczy sznurek
Ba, najlepiej skryty pod postacią sznurowadła w bucie.

Cytat:
ciekawe czy to naprawdę działa.
Idz na parking i sprawdź

a w moim się tak nie da
bo owego dzyndzla nie posiadam
a piwo za papryczki

a piwo za papryczki

idac na chama nawet nie trzeba sznurka, wystarczy odchylic ramke przy szybie i da sie wsadzic reke i wyciagnac bolec
sprawdziłem to na maluchu który stoi u mnie na podwórku (moje pierwsze auto ^^) i na nim zadziałało lecz sądzę, że nowsze samochody mają szczelniejsze drzwi/bolce chowane do środka/ w ogóle nie maja

Virdos napisał/a:
Przyszli złodzieje postawili mi piwo
![]()
Taaaak, przyszli.
ja mam te bolce ale są metalowe, chromowane i nie mają takiego grzybka na górze więc każdy sznurek zjedzie z niego. Po zatym jest takie coś jak ryglowanie zamka to nie ma bata

drzwi od malucha i kilku innych samochodów nożyczkami otworzysz, sprawdzone

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie