Wiem, że część sadoli uznaje wszystkie pranki za ustawiane, ale

.
Dla reszty, umiejącej posługiwać się nie tylko językiem ojczystym (oj, za to będzie hejcik, hm?), polecam ten oto filmik. Kącik ust z pewnością powinien się podnieść, bo każdy z Was chciałby zobaczyć własną teściową w takim stanie

.
PS j. angielski wymagany na poziomie glebogryzarki.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gdyby była możliwość dałbym ciepłą wodę zamiast piwa.
konto usunięte
2015-06-22, 9:30
To nie jest Vitaly durniu.
konto usunięte
2015-06-22, 9:32
konto usunięte
2015-06-22, 14:35
piwka nie ma, nie że za filmik tylko za ciotowaty opis po którym nawet filmiku nie włączam
Piwo za post scriptum
konto usunięte
2015-06-22, 14:51
sranker, nawet nie ogladam
konto usunięte
2015-06-22, 15:02
konto usunięte
2015-06-22, 15:03
Dlaczego kazesz ogladac nam takie gowno? Zamiast piwa szklanka moczu za denna wrzute.
konto usunięte
2015-06-22, 15:18
Za prank zawsze piwko
Pajacu odwróciłeś kota ogonem tak że jeśli ktoś uważa ten filmik za fejk to nie zna angielskiego. W rzeczywistości jest to fejk a każdy kto uważa inaczej. może i zna angielski. ale mało inteligentny.
konto usunięte
2015-06-22, 16:27
Niech robią we 3 i na harda dają