Wiem, że część sadoli uznaje wszystkie pranki za ustawiane, ale

.
Dla reszty, umiejącej posługiwać się nie tylko językiem ojczystym (oj, za to będzie hejcik, hm?), polecam ten oto filmik. Kącik ust z pewnością powinien się podnieść, bo każdy z Was chciałby zobaczyć własną teściową w takim stanie

.
PS j. angielski wymagany na poziomie glebogryzarki.
Gdyby była możliwość dałbym ciepłą wodę zamiast piwa.
i znowu by mu k🤬s nie stanął .
m................8
2015-06-22, 9:30
To nie jest Vitaly durniu.
k................6
2015-06-22, 9:32
Nooo, zajebiste. Żart jak złoto. Cool prank, matka się popłakał, jest co na YT wrzucić.
Ma szczęście że nie ma mnie za teścia bo do mojego domu nie podchodził by bliżej niż zasięg breneki
S................0
2015-06-22, 14:35
piwka nie ma, nie że za filmik tylko za ciotowaty opis po którym nawet filmiku nie włączam
Piwo za post scriptum
f................7
2015-06-22, 14:51
sranker, nawet nie ogladam
S................z
2015-06-22, 15:02
Powinna być oddzielna kategoria na te poj🤬e video pranki na sadisticu - kliknąłbym sobie że nie chce mieć ich wyświetlanych zamiast się denerwować co chwila (tak jak kliknąłem polimaty)!
e................5
2015-06-22, 15:03
Dlaczego kazesz ogladac nam takie gowno? Zamiast piwa szklanka moczu za denna wrzute.
Poj🤬o ich z tymi srankami. Wszystko na tę samą modłę, ustawione i nieśmieszne.
podpis użytkownika
"Oto i on. Boski prototyp. Mutant, który nie wszedł do masowej produkcji. Zbyt pokrecony, by życ i zbyt rzadki, by umrzeć." - Hunter S. Thompson
z................0
2015-06-22, 15:18
Za prank zawsze piwko
Co za p🤬da...dostać wp🤬l od teściowej...
Pajacu odwróciłeś kota ogonem tak że jeśli ktoś uważa ten filmik za fejk to nie zna angielskiego. W rzeczywistości jest to fejk a każdy kto uważa inaczej. może i zna angielski. ale mało inteligentny.
J................y
2015-06-22, 16:27
Niech robią we 3 i na harda dają