👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:54

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak powinno być. Tyle że nie powinni tego robić 3 łysole, bo im nic nie zagraża. Powinna na filmiku zrobić to rodzina z 3 dzieci.

ja bym ich związał taśmą i zrobił wielką tratwę a na tej tratwie posadziłbym polityków ue

Na miniaturce ten duzy pasek wyglada na pasek życia a drugi, mniejszy, na pasek tlenu (juz troche zregenerowany, ale widac ze zabrało mu wczesniej troche hapsów z paska glownego)
poza tym to jakis mutant skoro pasek tlenu zamiast o2 podpisali 2OH jako jon wodorotlenkowy. Zakladam, ze zdychal po wyrzuceniu na brzeg i ekolodzy prawilnie wrzucili go tam gdzie powinien byc. piwko!
poza tym to jakis mutant skoro pasek tlenu zamiast o2 podpisali 2OH jako jon wodorotlenkowy. Zakladam, ze zdychal po wyrzuceniu na brzeg i ekolodzy prawilnie wrzucili go tam gdzie powinien byc. piwko!

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie