pijanemu kierowcy?
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:41
@ Bamboleiro
Nie chodzi o to żeby bezkarnie jeździć po pijaku. Pomysł o dożywotnim odbieraniu prawa jazdy i wysokich karach finansowych mi odpowiada. Ale nie mam zamiaru żyć w państwie w którym na każdym kroku mam w coś dmuchać, wypełniać jakieś sprawozdania, czy być w jakikolwiek inny sposób inwigilowany.
Nie chodzi o to żeby bezkarnie jeździć po pijaku. Pomysł o dożywotnim odbieraniu prawa jazdy i wysokich karach finansowych mi odpowiada. Ale nie mam zamiaru żyć w państwie w którym na każdym kroku mam w coś dmuchać, wypełniać jakieś sprawozdania, czy być w jakikolwiek inny sposób inwigilowany.
i co jeszcze wymsliście ? moze przed kazdym odpaleniem silnika bedzie musial oddac stolca do dializy ?
w Polsce po alko najwyżej grzywna i zawias plus strata prawka na 6, 12 miesięcy rok lub więcej. (zanim się ktoś przyjebie po 12 miesiącach nie trzeba zdawać na nowo, a po roku już trzeba, przynajmniej parę lat temu tak było)
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie