A myślałem,że po tym jak 2 lata temu na zabawie w Białymstoku wymacałem u panny w gaciach dwa całkiem dorodne k🤬sy i jednego malutkiego, paczkę zapałek i 4 afgani, to już nic mnie nie zaskoczy.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.
podpis użytkownika
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.
androgenius napisał/a:
A myślałem,że po tym jak 2 lata temu na zabawie w Białymstoku wymacałem u panny w gaciach dwa całkiem dorodne k🤬sy i jednego malutkiego, paczkę zapałek i 4 afgani, to już nic mnie nie zaskoczy.
nie bierz przy mamie kwasa
Od czasu do czasu może przespać się z ojcem.
Nie pozwól żeby ktokolwiek mówił, że jesteś nikim"
podpis użytkownika
"Rób to co robisz brat, świat jest dzikiNie pozwól żeby ktokolwiek mówił, że jesteś nikim"
wybuchowa ta mama ;/
Których nie potrzebujemy
za pieniądze, których nie mamy
żeby zaimponować ludziom,
których nie lubimy
podpis użytkownika
kupujemy rzeczy,Których nie potrzebujemy
za pieniądze, których nie mamy
żeby zaimponować ludziom,
których nie lubimy

K🤬a oglądam to i oglądam, i cały czas nie mogę dociec co to k🤬a mać było... Fakt że kac morderca mnie męczy, ale może mi ktoś wytłumaczy co tam sie stało?

Nadir napisał/a:
K🤬a oglądam to i oglądam, i cały czas nie mogę dociec co to k🤬a mać było... Fakt że kac morderca mnie męczy, ale może mi ktoś wytłumaczy co tam sie stało?
jakto co? jego stara to Dovakin!
było słychać "FUS RO DA!!!"