👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Up
Żyjemy w świecie zdominowanym przez najsilniejsze gatunki bo wszystkie za słabe wymierały.
O środowisko powinniśmy dbać żebyśmy oddychali czystym powietrzem, pili czystą wodę, itp. ale na klimat nie mamy najmniejszego wpływu.
Aktywność słońca zwiększyła się w ostatnich latach o 2% co powoduje zwiększenie temperatury na ziemi.
Obecna średnia temperatura jest wyliczana na podstawie ostatnich 200 lat a w tym okresie temperatura była dużo niższa niż np. w czasach cesarstwa rzymskiego kiedy to na terenie dzisiejszych Niemiec rosły palmy.
Osobiście uważam że ludzie byli w stanie kiedyś żyć w cieplejszym klimacie więc i teraz też sobie z tym poradzą.
Żyjemy w świecie zdominowanym przez najsilniejsze gatunki bo wszystkie za słabe wymierały.
O środowisko powinniśmy dbać żebyśmy oddychali czystym powietrzem, pili czystą wodę, itp. ale na klimat nie mamy najmniejszego wpływu.
Aktywność słońca zwiększyła się w ostatnich latach o 2% co powoduje zwiększenie temperatury na ziemi.
Obecna średnia temperatura jest wyliczana na podstawie ostatnich 200 lat a w tym okresie temperatura była dużo niższa niż np. w czasach cesarstwa rzymskiego kiedy to na terenie dzisiejszych Niemiec rosły palmy.
Osobiście uważam że ludzie byli w stanie kiedyś żyć w cieplejszym klimacie więc i teraz też sobie z tym poradzą.

Dobrze zmontowane wokal do muzyki. Drugi raz słucham, bez oglądania, i spokojnie daje radę.
BTW - ci co mówią jak to jest gorąco i jak to człowiek na to wpływa - odsyłam np. tutaj:
environmentcounts.org/ec-perspective-accounting-for-800000-years-of-cl...
en.wikipedia.org/wiki/Global_warming_conspiracy_theory
Jest wiele źródeł, które na bazie danych historycznych wyjaśniają, że mamy po prostu cykliczność w historii planety. Może tam coś się dokładamy, ale to nie Kraków czy Polska, ale USA i Chiny.
BTW - ci co mówią jak to jest gorąco i jak to człowiek na to wpływa - odsyłam np. tutaj:
environmentcounts.org/ec-perspective-accounting-for-800000-years-of-cl...
en.wikipedia.org/wiki/Global_warming_conspiracy_theory
Jest wiele źródeł, które na bazie danych historycznych wyjaśniają, że mamy po prostu cykliczność w historii planety. Może tam coś się dokładamy, ale to nie Kraków czy Polska, ale USA i Chiny.
Sushy napisał/a:
niech cała akcją z nią zdechnie w czeluściach bo aż chce się rzygać.
Ta akcja to jedyny sposób, żeby niektórym debilom otworzyć oczy.
Co za durny ćmok zrobił taki kretyński film o tej wspaniałej kobiecie. Ona dzielnie walczy o naszą przyszłość, więc należy się jej szacunek.
Tuman zasrany próbuje ośmieszać Gretę, ale na mądrych ludzi to nie działa.
Tuman zasrany próbuje ośmieszać Gretę, ale na mądrych ludzi to nie działa.

A ja mam pytanie,dlaczego nie można piwerek odbierać.No.....dlaczego?
A ja się pytam,grzecznie.Dlaczego nie można piwerek odbierać?
A ja się pytam,grzecznie.Dlaczego nie można piwerek odbierać?
Jej wypowiedzi sa tak ustawione jak wyważarka do opon.I ten płacz normalnie aktorka do trudnych spraw .
W Polsce była taka, która robiła "Wakacyjny Strajk Klimatyczny" i ona faktycznie się do tego nie nadawała. Nawet nie potrafiła się wysłowić, bo ledwo coś bełkotała przed kamerami, jak wystraszona 10 latka.
Natomiast Greta ma dużą pewność siebie, a do tego mówi stanowczo.
Zdecydowanie inny poziom.
Natomiast Greta ma dużą pewność siebie, a do tego mówi stanowczo.
Zdecydowanie inny poziom.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie