👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wiecie o tym że 10 największych korporacji świata produkuje 93% zanieczyszczeń a wszystkie gospodarstwa domowe razem wzięte około 1.25%. Greta to kłamczuszek większy niż Pinokio Morawiecki
An4lTerror napisał/a:
Co to za nieciekawy pojemnik na spermę?
To nie twoja matka, więc nie jest pojemnikiem na spermę.
Najlepsze ze cały zachód to lyknal, w Irlandii się mocno nad nią, ludzie spuszczaja.... Dramat co za głupcy ludzie
@up emperorzbigniew
W pierwszym linku masz jasno podany wykres. Widać na nim że poziom CO2 nigdy nie przekraczał 280ppm i masz dalej jak BYK że obecnie dobijamy do 400.
Wniosek ?
Człowiek jest odpowiedzialny znacznej mierze za globalne ocieplenie, niema z tym dyskusji.
Czy uzasadnione jest klaskanie za tym dzieciakiem ? NIE!
Ale proszę pamiętajcie że spowolnienie gospodarki w pozostałych państwach jest tylko na naszą korzyść.
Tak więc na arenie międzynarodowej należy ją chwalić, a u siebie robić swoje i promować biznes .
W pierwszym linku masz jasno podany wykres. Widać na nim że poziom CO2 nigdy nie przekraczał 280ppm i masz dalej jak BYK że obecnie dobijamy do 400.
Wniosek ?
Człowiek jest odpowiedzialny znacznej mierze za globalne ocieplenie, niema z tym dyskusji.
Czy uzasadnione jest klaskanie za tym dzieciakiem ? NIE!
Ale proszę pamiętajcie że spowolnienie gospodarki w pozostałych państwach jest tylko na naszą korzyść.
Tak więc na arenie międzynarodowej należy ją chwalić, a u siebie robić swoje i promować biznes .
Wiewór napisał/a:
Zabawne, że bogaci ludzie i korporacje bardzo się przestraszyli małej dziewczynki.
Strach jest tak duży, że do roboty rzucono wszystkie trolle, żeby ją zaszczuć i shejtować.
Wiadomo, że dbanie o środowisko firmom się nie opłaca bo kosztuje. Nagle pojawia się dziewczynka, która ruszyła tłumy i zwróciła uwagę na dewastację środowiska. Rozumiem tych wszystkich krwawych kapitalistów, że dla nich to jest jakiś kurewski koszmar i przecierają oczy ze zdumienia i oburzenia.
Ludzie o niskim IQ oczywiście szybko łyknęli zanęcone przez trolle gówno i ze smakiem je łykają
Wielkie firmy truły i truć będą, cała akcja rozchodzi się o to żeby zwykły, szary człowiek zapłacił w podatkach za to co oni zrobili.
Zmiany klimatyczne są faktem, za jakiś czas sobie ostro przesramy jeśli nic z tym nie zrobimy, a podstawiając takie kretyńskie aktoreczki tylko ośmiesza się ten jak najbardziej słuszny ruch, szkoda...
marinis napisał/a:
To nie twoja matka, więc nie jest pojemnikiem na spermę.
Ewidentnie widać, że twój pierścień puszcza w obie strony

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie