Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:15
Jak powstają fejki
C0C0JUMBO • 2021-12-20, 0:17
Szanowni, z cyklu Sadistic bawi i uczy
Nie wierzcie w każdy bubel który wygląda na śmierć. Tutaj zlepek możliwości komputerowych. Chociaż miło się to ogląda....

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Prof._Kot_Budd 2021-12-20, 0:29 37
Czy ja wiem czy fejki ? Dla mnie wszystko wygląda ok.
Zgłoś
CrookerS 2021-12-20, 0:35 15
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
sothis 2021-12-20, 0:36 2
Jak jeszcze trochę to rozwinąć, to fanarty będą miały naprawdę solidny potencjał.
Cześć grafików ma konkretnie kreatywne/posrane umysły, a jak dorwą się zamiast anime do czegoś bardziej realistycznego, to będzie wesoło
Zgłoś
Smartghetto 2021-12-20, 1:24 2
piwko za materiał własny
Zgłoś
Geniusz 2021-12-20, 3:24
Prof._Kot_Budd napisał/a:

Czy ja wiem czy fejki ? Dla mnie wszystko wygląda ok.

Bo masz problemy ze wzrokiem
Zgłoś
ququa 2021-12-20, 6:39 3
Pewno że fejk ..ile razy gość może ginąć
Zgłoś
C0C0JUMBO 2021-12-20, 7:38 16
ququa napisał/a:

Pewno że fejk ..ile razy gość może ginąć

To były pechowe sześcioraczki
Zgłoś
Tryper 2021-12-20, 7:39
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
janlew 2021-12-20, 7:46 17
Zgłoś
andrzejrobert75 2021-12-20, 7:47
W indyjskich fabrykach raczej się w to nie bawią.
Zgłoś
butcher11 2021-12-20, 8:12 6
Ale który z tych filmików to niby fejk?
Zgłoś
htp 2021-12-20, 9:46 5
Zgłoś
janlew 2021-12-20, 10:15 3
Zgłoś
CrookerS 2021-12-20, 10:32 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem