bardzo prosto, trzeba mieć nak🤬iającą dubstepem piłkę
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:14
No to jeszcze lepiej
Przynajmniej zdrowszy tryb życia prowadzisz.
chwytów masz parę ? przelicz ilość progów strun długości dźwięków sposobów nastrojenia i efektów dźwiękowych
Ma ktos moze namiary na to gdzie i jak mozna to kupic
najlepiej pisac na priv
Nie przekonuje mnie to zbytnio...
Swka napisał/a:
Po raz kolejny z pięknego kraju kwitnącej wiśni dotarła informacja o niezwykłym wynalazku. Japońscy studenci Hideaki Matsui i Momo Miyazaki skonstruowali niezwykły instrument. Na szklaną płytkę nanoszone są krople kolorowego płynu, kamera umieszczona nad płytką przesyła obraz do programu, który rozpoznaje kolor oraz wielkość kropli i informacje te przetwarza na dźwięk. Barwy podstawowe R G B odpowiadają odpowiednio dźwiękom A D F na pięciolinii. Ze zmieszania odpowiednich kolorów mogą również powstać dźwięki C E G. Wielkość kropli odpowiedzialna jest natomiast za poziom głośności i częstotliwość poszczególnych dźwięków. Studenci w swoich eksperymentach nie ograniczali się tylko do barwionej wody, ale używali również mleka, farb akrylowych, barwników spożywczych, a także przedmiotów gospodarstwa domowego. Efekt jest ciekawy jednak do stworzenia jakiejś konkretnej melodii jeszcze długa droga.
Do zapisywania dźwięku chyba służą nuty, ale co ja tam wiem...
A potem zamiast tabów do gitary będzie:
Wylej 3 krople niebieski i 2 zielone, następnie dodaj do 2 niebieskiej i 1 zielonej czerwoną tak aby utworzyć mostek......
Wylej 3 krople niebieski i 2 zielone, następnie dodaj do 2 niebieskiej i 1 zielonej czerwoną tak aby utworzyć mostek......
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie