Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
suchy945 2012-05-08, 22:57
Swka napisał/a:

Szkoda że tacy ludzie jak Ty też się "nie zmieniają"... Dziecinne zachowanie

Równie dobrze mogę wyklinać że poszczególne gatunki są "Ch*jowe" tylko dlatego że nie jest to mój gust, że nienawidzę jak drą ryja do mikrofonu z czego nic nie da rady praktycznie zrozumieć i jest to najgorsza muzyka itd...

I co mi to da ? Nic... Dlaczego? Bo każdy ma Swój odrębny styl, który go rusza i sprawia ciarki na plecach! Ludzie którzy mówią że "to i to jest zj🤬e" tylko dlatego bo tego nie lubią, pokazują tym swój własny niski poziom... Jak Ci się nie podoba to nie trzeba pisać odrazu że jest to zj🤬e itp. Wystarczy napisać że Ci się to nie podoba i nie jest to muzyka którą słuchasz więc zostawiasz to dla innych. Lepiej na tym wyjdziesz, a po drugie ludzie będę patrzeć mooże na Ciebie z większym szacunkiem, bo na razie gimbusy Cię doganiają.

I dla Pana nie ma piwa... Zostań abstynentem lepiej

Jestem abstynentem
Zgłoś
S................a 2012-05-08, 23:18 1
No to jeszcze lepiej Przynajmniej zdrowszy tryb życia prowadzisz.
Zgłoś
j................3 2012-05-09, 14:23 1
chwytów masz parę ? przelicz ilość progów strun długości dźwięków sposobów nastrojenia i efektów dźwiękowych
Zgłoś
B................e 2012-05-09, 19:52
Musi dobre palcówki odstawiać...
Zgłoś
Vados 2012-05-10, 14:04
Ma ktos moze namiary na to gdzie i jak mozna to kupic najlepiej pisac na priv

podpis użytkownika

I tak tego nikt nieczyta , a jednak .
O k🤬a Ziomus znajdz sobie dziewczyne -.-
Zgłoś
B................s 2012-05-21, 15:08
Nie przekonuje mnie to zbytnio...

Swka napisał/a:

Próbka: soundcloud.com/skreamesk/skreamesk-vitae-demo

Zgłoś
ĸuń 2012-07-23, 16:32 8
Po raz kolejny z pięknego kraju kwitnącej wiśni dotarła informacja o niezwykłym wynalazku. Japońscy studenci Hideaki Matsui i Momo Miyazaki skonstruowali niezwykły instrument. Na szklaną płytkę nanoszone są krople kolorowego płynu, kamera umieszczona nad płytką przesyła obraz do programu, który rozpoznaje kolor oraz wielkość kropli i informacje te przetwarza na dźwięk. Barwy podstawowe R G B odpowiadają odpowiednio dźwiękom A D F na pięciolinii. Ze zmieszania odpowiednich kolorów mogą również powstać dźwięki C E G. Wielkość kropli odpowiedzialna jest natomiast za poziom głośności i częstotliwość poszczególnych dźwięków. Studenci w swoich eksperymentach nie ograniczali się tylko do barwionej wody, ale używali również mleka, farb akrylowych, barwników spożywczych, a także przedmiotów gospodarstwa domowego. Efekt jest ciekawy jednak do stworzenia jakiejś konkretnej melodii jeszcze długa droga.

Zgłoś
golip 2012-07-23, 16:37 5
A że się tak głupio zapytam - po c🤬j to?

podpis użytkownika

Trzeźwość to stan przejściowy...
Zgłoś
LadyCarminqa 2012-07-23, 16:41
Do zapisywania dźwięku chyba służą nuty, ale co ja tam wiem...
Zgłoś
R................d 2012-07-23, 16:48
A potem zamiast tabów do gitary będzie:
Wylej 3 krople niebieski i 2 zielone, następnie dodaj do 2 niebieskiej i 1 zielonej czerwoną tak aby utworzyć mostek......
Zgłoś
ScrappyCoco 2012-07-23, 18:33
Po halo grzybkach też słyszę barwy...

podpis użytkownika

Cześć
Zgłoś
X................8 2012-07-23, 19:00
Wie ktoś co to za nuta na końcu?
Zgłoś
s................s 2012-07-23, 20:01
A gdzie kolor, czarny?

Zgłoś