👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

nie wiem o co chodzi, widzę typa i zwierze, zaraz po tym zapinał je zapewne
tomusrydy napisał/a:
cała prawda o hardstylu
Jedyna prawda na temat Hardstyle'u to taka, że leży obok Hardcore'u na Półce Zajebistości

nie wiem dlaczego to gówno znalazło się na głównej, ale jeśli już jest to dla hejterów film którego ten miał być parodią:

Naprawde nie rozumiem waszego hejtowania odmiennych od waszego stylów muzyki, ja się dobrze wczoraj na Sonisphere bawiłem przy Metalice i Black Label Society a w Lipcu jade bawić się na Tomorrowland 2012

Bo ludzie tutaj (szczególnie ci od "tru" muzyki jak rock) od zawsze są strasznie ograniczeni, sam powiem szczerze, że wole elektroniczną muzykę bo bardziej mi się podoba ale chociażby teraz leci u mnie Nickelback po kolei Lullaby / When We Stand Together czy też How you remind me i słucham tego co mi się podoba

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie