👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

No ale nie ma rozowego konia - to jakis niedopracowany falsyfikat.

Oj nie rozumiem czego wy chcecie od tej wesołej lekko opalonej dziewczyny.

w 2006 byla jeszcze naturalna a pozniej leci jola na odleglosc
jola - taki stan umyslu
jola - taki stan umyslu

Jest tak opalona, że jak bym palił i ją znal to bym opalał od jej ramienia papierosa..... za rok 2 bedzie mogła pozowac jako 40-50 latka taką będzie miała cere od tego solarzenia

aexalven ty to co najwyżej jebiesz siekierke i swoją brodę hehe

Ojecik napisał/a:
aexalven ty to co najwyżej jebiesz siekierke i swoją brodę hehe
Zawsze coś

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie