konto usunięte
2013-06-13, 4:29
Najlepszym lekarstwem na porządek jest bałagan, który mamy w głowach
Ja nie wiem jak musi wyglądać wasze życie, skoro swoje problemy i niepowodzenia tłumaczycie wyimaginowanymi teoriami o NWO i o tym że wszystko jest kłamstwem.
fajna muzyczka.. ogólnie ciekawy filmik - wizualnie; niestety liczne błędy logiczne w wypowiedziach..
konto usunięte
2013-06-13, 9:12
Polecam przeczytać "Apokalipsa. Ostatnie wydarzenia na ziemi w proroctwach Pisma Świętego - Jonatan Dunkel"
konto usunięte
2013-06-13, 9:15
jestem za likwidacją jakiejkolwiek religi i rządem planetarnym jednym a konkretnym a nie badą łachów z sejmu
konto usunięte
2013-06-13, 9:28
Za dużo w tym odwołań do Chrześcijaństwa i ogólnie Boga, ale generalnie film jest w porządku. Moralność była nie tylko w prawach chrześcijańskich przecież, a to że ludzie teraz odchodzą od tego na rzecz lewactwa, "wolnośći", to już inna sprawa. Jako człowiek stwierdzam, że każdy ma prawo żyć tak jak chce u siebie w domu, może robić wszystko co mu się żywnie podoba, bo to jego zdrowie, jego życie, ale na forum społecznym, są zasady, których podwaliny zostały zebrane z chrześcijaństwa, kultury Starożytnego Rzymu, czy choćby dobroć z buddyzmu. Nawet geje niech sobie będą i muslimy, jeśli tylko się nie obnoszą, że są ważniejsi od większości społeczeństwa i chcą wszystkiego. Trzeba być po prostu dobrymi ludźmi i przeciwstawiać się złu w zarodku, bo potem, tak jak z tym o czym opowiedzieli w tym filmie może być za późno. Może to nie jest NWO czy inna rzecz, ale fakt faktem jest ze korporacje, rządy i wpływowi ludzie manipulują ludźmi i do tego nie mam najmniejszych wątpliwości. Bądźmy po prostu ludźmi.