Gdy masz na plecach tatuaż małpy grającej na bongosach i każdy się z Ciebie śmieje gdy zdejmujesz koszulkę, to idziesz do nie byle jakiego salonu, zamawiasz nowy tatuaż i mówisz, że chcesz epicką walkę człowieka z ośmiornicą. Zaczyna się od zrobienia pierwszego szkicu na tle małpy.
Kilka dni później dostajesz gotowy pełny wzór.
Następnie spędzasz kilka sesji na leżance, z dumą przechodzisz przez 21 godzin bólu.
Pod koniec gdy wszystko jest już gotowe możesz ze spokojem zdejmować koszulkę, a wtedy to już nie ma c🤬ja we wsi
Tatuażysta nazywa się Dan Wysuph
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2014-03-06, 18:16
konto usunięte
2014-03-06, 18:23
@1,2up
zróbcie pożytek dla świata i więcej się nie odzywajcie
@up
wy moderatorzy wszystkiego musicie się czepić
konto usunięte
2014-03-06, 18:44
Salamanca, mój komentarz przyniósł więcej pożytku niż twój, ja uświadomiłem kolejne pedalstwo, a ty zmarnowałeś kilka sekund lub minut z życia.
Dla mnie osobiście tatuaż robią ludzie którzy nie potrafią wyróżnić się z tłumu osobowością,inteligencja czy kreatywnością.
Więc zamiast popracować nad sobą idą na łatwiznę i strzelają sobie obrazek na pół ryja, dość płytkie ale w towarzystwie podobnych sobie spotykają się z dużą aprobatą .
konto usunięte
2014-03-06, 20:22
z chu jowej dziary zrobił sobie jeszcze bardziej chu jową, dlaczego? Bo dziary są chu jowe
enio22, Pewnie poniósł go melanż
konto usunięte
2014-03-06, 21:32