Gdy masz na plecach tatuaż małpy grającej na bongosach i każdy się z Ciebie śmieje gdy zdejmujesz koszulkę, to idziesz do nie byle jakiego salonu, zamawiasz nowy tatuaż i mówisz, że chcesz epicką walkę człowieka z ośmiornicą. Zaczyna się od zrobienia pierwszego szkicu na tle małpy.
Kilka dni później dostajesz gotowy pełny wzór.
Następnie spędzasz kilka sesji na leżance, z dumą przechodzisz przez 21 godzin bólu.
Pod koniec gdy wszystko jest już gotowe możesz ze spokojem zdejmować koszulkę, a wtedy to już nie ma c🤬ja we wsi
Tatuażysta nazywa się Dan Wysuph
S................o
2014-03-06, 18:16
Sorry bardzo, ale nawet k🤬sa na ławce zamażesz markerem. Brak piwa, bo dziary są c🤬jowe.
e................z
2014-03-06, 18:23
Dziary są c🤬jowe, a kolorowe to już w ogóle, tylko dla kobiet i pedałów
@1,2up
zróbcie pożytek dla świata i więcej się nie odzywajcie
Salamanca, nauczcie się klikać w nazwę użytkownika, zanim napiszecie do kogoś cokolwiek.... a nie te nędzne, j🤬e, up up up up up.. 7UP
podpis użytkownika
☣ 404 tits not found ☣
@up
wy moderatorzy wszystkiego musicie się czepić
S................o
2014-03-06, 18:44
Salamanca, mój komentarz przyniósł więcej pożytku niż twój, ja uświadomiłem kolejne pedalstwo, a ty zmarnowałeś kilka sekund lub minut z życia.
Crazy_Edek napisał/a:
Salamanca, nauczcie się klikać w nazwę użytkownika, zanim napiszecie do kogoś cokolwiek.... a nie te nędzne, j🤬e, up up up up up.. 7UP
Dorzućcie do regulaminu :
Nakaz używania opcji "cytuj"
Chyba po to ona jest do c🤬ja pana nie? :/
podpis użytkownika
Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.
Dla mnie osobiście tatuaż robią ludzie którzy nie potrafią wyróżnić się z tłumu osobowością,inteligencja czy kreatywnością.
Więc zamiast popracować nad sobą idą na łatwiznę i strzelają sobie obrazek na pół ryja, dość płytkie ale w towarzystwie podobnych sobie spotykają się z dużą aprobatą .
Przeszkadzała mu mała małpka to sobie jebnął wielką ośmiornicę i nurka na całe plecy. Fuck Logic
A tak w ogóle, to po c🤬j na początek walnął sobie małpę z bongosami? Tylko mnie to dziwi?
A................i
2014-03-06, 20:22
z chu jowej dziary zrobił sobie jeszcze bardziej chu jową, dlaczego? Bo dziary są chu jowe
enio22, Pewnie poniósł go melanż
M................o
2014-03-06, 21:32
nadal c🤬jowe...
dziary ogólnie spoko ale ta faktycznie c🤬jowa (przed i po).