Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Gdy masz na plecach tatuaż małpy grającej na bongosach i każdy się z Ciebie śmieje gdy zdejmujesz koszulkę, to idziesz do nie byle jakiego salonu, zamawiasz nowy tatuaż i mówisz, że chcesz epicką walkę człowieka z ośmiornicą. Zaczyna się od zrobienia pierwszego szkicu na tle małpy.

Kilka dni później dostajesz gotowy pełny wzór.

Następnie spędzasz kilka sesji na leżance, z dumą przechodzisz przez 21 godzin bólu.

Pod koniec gdy wszystko jest już gotowe możesz ze spokojem zdejmować koszulkę, a wtedy to już nie ma c🤬ja we wsi

Tatuażysta nazywa się Dan Wysuph
Zgłoś
NafazowanyKoleś 2014-03-06, 21:39 36
SalvaCzoko napisał/a:

Sorry bardzo, ale nawet k🤬sa na ławce zamażesz markerem. Brak piwa, bo dziary są c🤬jowe.

Co gnoju? Matka ci nie pozwoliła wytatuować sobie tęczowego k🤬sa na klacie? Zmień datę urodzenia na prawdziwą.

To samo się tyczy hejterów powyżej.

Nos do dupy śmiecie kto sobie co robi, jak będę miał taki kaprys to sobie up🤬lę nogi dla designu i to nie jest wasz interes.

Ktoś ma tatuaż? jego sprawa. Ktoś ma z tego tytułu kłopoty np. w znalezieniu pracy? jego sprawa. Co innego jest wytatuowanie sobie PEJA na ramieniu a co innego zajebista dziara na plecach/nogach czy gdzie ktoś chce. To tak jak z graffiti, jedni dewastują tytułem CHWDP a inni robią z tego sztukę, malując genialne obrazy w 3D.

Jak wam się tatuaże nie podobają to przejdź się jeden z drugim na zlot motocyklistów, gdzie połowa ma wydziarane garnitury. Podzielcie się tam swoimi poglądami. Wyk🤬ią wam w ten wyprany z intelektu łeb i skończy się dyskusja.

Czekam niecierpliwie na komentarze zwierząt które poczuły się urażone.

Pragnę także zauważyć, że mam je w dupie.
Zgłoś
Mom and Death 2014-03-06, 21:40 3
@up nie spinaj się, każdy ma wyj🤬e.

podpis użytkownika

Zgłoś
s................r 2014-03-06, 21:52 13
Cytat:

Dla mnie osobiście tatuaż robią ludzie którzy nie potrafią wyróżnić się z tłumu osobowością,inteligencja czy kreatywnością.

A ty to potrafisz, ergo nie posiadasz tatuażu. Najbardziej kreatywni ludzie, których znam posiadają tatuaż.
A jak ktoś nie ma osobowości to na pewno nie zrobi sobie tatuażu ;].

Ogólnie to c🤬j wam do tatuaży, jakieś k🤬a zaściankowe polskie myślenie, że to kryminał itp.
Zgłoś
grondir 2014-03-06, 21:53 1
2x up W końcu głos rozsądku ,propsy

edit: 3x up
Zgłoś
E................o 2014-03-06, 22:10 1
NafazowanyKoleś napisał/a:

Czekam niecierpliwie na komentarze zwierząt które poczuły się urażone.

A proszę bardzo. Łap najważniejszy fragment który jak widać pomijasz.
crystaldragon napisał/a:

Dla mnie osobiście

Może jednak fragment o inteligencji miał w sobie ziarnko prawdy
Zgłoś
heniu_sikor 2014-03-06, 22:22
Małpka lepsza
Zgłoś
Warcrimer 2014-03-06, 23:16
Nie prościej było po prostu wrzucić link do Joemonstera?
Zgłoś
n................y 2014-03-06, 23:37
jak pozbyć się starego c🤬jowego tatuażu? a może to żylaki?
Zgłoś
p................b 2014-03-07, 0:05 4

Nos do dupy śmiecie kto sobie co robi, jak będę miał taki kaprys to sobie up🤬lę nogi dla designu i to nie jest wasz interes.

Jak bede mial taki kaprys to bede pisal komentarze hejtujace tatuaze i to nie jest twoj interes.

Jak wam się tatuaże nie podobają to przejdź się jeden z drugim na zlot motocyklistów, gdzie połowa ma wydziarane garnitury. Podzielcie się tam swoimi poglądami. Wyk🤬ią wam w ten wyprany z intelektu łeb i skończy się dyskusja.

To znaczy ze maja racje? Sila argumentow i argument sily, mowi ci to cos?

Ogolnie twoj poziom intelektualny to dno i kilometr mulu.
Zgłoś
b................n 2014-03-07, 10:39
crystaldragon jka dla mnie ty nie popisales sie intelektem. moze lepiej zrob sobie dziare, bedzie bardziej cool
Zgłoś
qras 2014-03-07, 14:23
ludzie ograniczeni nie rozumieja calego otaczajacego ich swiata ;] rodzice zabraniali tatuazy bo to kryminal itp ;D elo koksy
Zgłoś
f................k 2014-03-07, 14:31
Ludzie ogarnijcie się, gówno wam do tego, czy ktoś sobie strzeli tatuaż czy nie.
Chcesz - dziaraj, nie chcesz - nie dziaraj, ot k🤬a proste i prawdziwe.
Ale rozp🤬alają mnie typy próbujące wmówić innym ciemnotę i brak intelektu, gdyż ci nie lubią tatuaży albo ich nie posiadają...
Śmiech na sali
Zgłoś
C................e 2014-03-07, 16:59
Chodź w niedziele do kościoła, raz w tygodniu jedz bigos i zapuść wąsa.
Broń boże nie rób tatuażu bo za ambony ksiądz nagada.
Zgłoś
Mr.Drwalu 2014-03-07, 17:03
Jesteście k🤬a niemożliwi.

Z tematu o tatuażu, przeskoczyć na religię....

podpis użytkownika

Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiść
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Zgłoś
czaspogardy 2014-03-08, 22:46

To tak jak z graffiti, jedni dewastują tytułem CHWDP a inni robią z tego sztukę, malując genialne obrazy w 3D.

Zgoda, ale nie ma czegoś takiego jak tatuaż 3d A jeśli chodzi ci o realistyki: Tam gdzie oldchool (w ogóle prace konturowe) przetrwają lata wyglądając tak samo to real będzie szaro-gównianą plamą, liczy się, żeby było zdjęcie na fejsbuk ładne bo następny klient przyjdzie. A prostą kreskę trudniej (w c🤬j trudniej dla ścisłości) zrobić niż ładny cień

Za dziary piwo zawsze!
Zgłoś