"Z filmu dowiadujemy się na przykład, że auto pstrykające fotki jest autem wykonującym czynności na drodze i dlatego może mieć włączony silnik w terenie zabudowanym w czasie postoju. Ciekawe co o tym sądzicie. Może jak wykonuje czynności na drodze to powinno mieć żółte koguty?"
Autor: Jan Kowalski
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak jak przedwczoraj miałem taką sytuację,stali sobie przy torach,gdzie żadko co pociąg jezdzi(jeden tor tylko)i zajebi**e korki bo tylko czekali aż ktoś sie nie zatrzyma przed stopem. Gdynia ul.hutnicza przy Makro,jesli ktos zna.
konto usunięte
2013-03-28, 22:08
Nawet szyby gbury nie otworzą szerzej, żeby wnętrza nie wychłodzić. Buraki bez szkoły.
konto usunięte
2013-03-28, 22:11
... szacun kolego za odwagę, ja do nich w ogóle nie podchodzę bo od razu ponoszą mnie nerwy !
konto usunięte
2013-03-28, 22:59
Marllix napisał/a:
Tak jak przedwczoraj miałem taką sytuację,stali sobie przy torach,gdzie żadko co pociąg jezdzi(jeden tor tylko)i zajebi**e korki bo tylko czekali aż ktoś sie nie zatrzyma przed stopem. Gdynia ul.hutnicza przy Makro,jesli ktos zna.
ostatnio zauważyłem że postawili te znaki ale one są tymczasowe bo niby nie działają światła na przejeździe, no chyba że to taka sama ściema jak ograniczenie prędkości do 40km/h na prostej gdzieś w lesie poza miastem
To nie jest ITD (inspekcja transportu drogowego - krokodylki), to zwykła policja drogowa (popularna drogówka - tzw. lotna) - zasadnicza różnica, nie żebym się czepiał.
konto usunięte
2013-03-28, 23:10
konto usunięte
2013-03-28, 23:11
W ogóle ostatnio się bardzo uaktywnili panowie mundurowi. Wczoraj widziałem w Mysłowicach, że zwykłe patrolowe Krawężniki zatrzymywały auta na chodniku do kontroli (jest to zgodne z prawem?). Ja rozumiem, że mają odgórną presje, ale czy nie ma żadnej ludzkiej przyzwoitości? Nie ma już logiki w działaniu? Wszystko bezwzględnie nastawione na łupienie kasy.
konto usunięte
2013-03-28, 23:15
jedrzej152 napisał/a:
To nie jest ITD (inspekcja transportu drogowego - krokodylki), to zwykła policja drogowa (popularna drogówka - tzw. lotna) - zasadnicza różnica, nie żebym się czepiał.
Co Ty pierdo*isz jaka znowu lotna drogówka, to jest samochód inspekcji transportu drogowego a nie policji..
konto usunięte
2013-03-28, 23:25
konto usunięte
2013-03-28, 23:25
@2up Jak dla mnie, te dwa ciołki były ubrane w mundury policyjne (granatowe, paski odblaskowe, czapeczki), a inspekcja transportu drogowego chyba ich nie nosi?
konto usunięte
2013-03-28, 23:38