Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się

Film przedstawia brudasa obnoszacego sie ze swoim gustem muzycznym podczas swiat, w dosc ciekawy i musze przyznac pomyslowy sposob, choc nie zmienia to faktu ze jest brudasem

A jesli juz ten filmik goscil na sadisticu to wielka murzynska pala w dupe dla autora za tagi i tytul.

podpis użytkownika

'Who you are is not fixed for all of eternity. A man could forge himself anew if he so wanted.'
Christopher Paolini
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-27, 21:36 1
A ja obejrzę jak wrócę, bo idę właśnie zapominać o całym złym ludzkim rodzaju, który niszczy piękną planetę Ziemię, miłego wieczoru wszystkim życzę.
Kobieta sadistica bez fiuta
Zgłoś
cherryamandaa 2012-12-27, 21:36 4
Sam jesteś brudas pacanie! Metal to jest chociaż muzyka a nie p🤬lenie od rzeczy tylko po to żeby zarobić jak ci wasi polscy ''raperzy'' piepszeni śmiecie
Zgłoś
HariDee 2012-12-27, 21:39 7
Nie ma co się kłócić.
Słuchaj sobie dalej melorecytacji nazywanej gangsterskim rapem o tym jakie to życie było w biedzie, i jak trzeba j🤬 policję, lub słuchaj remontu który nazwany jest dubstep'em.

Wole być brudasem niż półgłówkiem w dresie który w z 5 kolegami bij 16latków pod szkołą za to że nie dali mu fajki.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-27, 21:39 9
Mam nadzieje, że niektórym żyłka przed Nowym Rokiem nie p🤬lnie, bo napięliście się rewelacyjnie

Zgłoś
idzek95 2012-12-27, 21:40 3
Po pierwsze rodzajów "metali" jest w p🤬du. Po drugie możesz słuchać punku,Rocka, Metalu k🤬a DZASTINA BIBERA jak o siebie dbasz tak o tobie ludzie mówią. To od człowieka zależny jak o siebie dba. Budas... no k🤬a POJEB.
Zgłoś
gienia777 2012-12-27, 21:40 3
brudasem to ty jestes
Zgłoś
Brzeszczot w dupie 2012-12-27, 21:40
Fake, prawdziwe brudasy, przepraszam, metale taplają się wtenczas w gównie i jedzą koty.
Zgłoś
Liściec 2012-12-27, 21:42 2
Cytat:

Stwierdziłeś kiedyś, że „metal to muzyka cz🤬chów”. Nadal wierzysz, że tak jest?

Tak i nie. Myślę, że kultura metalu to kultura cz🤬chów, w tym sensie, że metale wyglądają, zachowują się i myślą jak grupa „białych cz🤬chów”. To jest(w większości) nadzwyczaj prymitywna, ograniczona umysłowo i bezcelowa subkultura, tak jak i reszta rock’n’roll’owych subkultur. Ja też słuchałem muzyki metalowej ale nigdy nie zachowywałem się jak cz🤬ch z tego powodu i nie rozumiem o co chodzi z tymi metalowymi subkulturami. Palenie trawy, upijanie się, spanie gdzie popadnie i rozdawanie chorób wenerycznych na lewo i prawo, niekończące się imprezowanie i łażenie na koncerty by spotkać innych pustogłowych itd. Jaki w tym sens? Nawet dzikus potrafi być bardziej rozsądny, konstruktywny i głębszy niż oni.

~ Varg Vikernes

Poza tym słuchanie jakiegokolwiek gatunku muzycznego jest c🤬jowe.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-27, 21:44
@autor
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-27, 21:46 6
Piwo za Slayer'a !

Za staranie się bycia "tru" sadolem poprzez "brudasa" - c🤬j w dupę !

Także piwa niema ! Idź udawać gdzie indziej...
Zgłoś
omgwtflol 2012-12-27, 21:47 1
perefecto napisał/a:

Slayer - Raining blood . taki k🤬a kozak jesteś w internecie? łatwo ci wyzywać wszystkich którzy nie mają dresika tak jak ty gimbusie? weź wyjdź i lepiej tak nie gadaj szmato . A to, że ktoś nie uznaje wigilii, swiąt to od razu jest najgorsze zło bo katolicyzm rozk🤬ia cały ten świat .
(tak wiem dostane warna zasłużyłem)

Typowy polaczek: albo jesteś "dresem" albo "brudasem". Albo lewakiem-pedałem albo nacjonalistą-naziolem. Albo coś jest czarne, albo białe. Masz mózg wielkości orzecha arachidowego czy jak? Za cholerę nie mogę zrozumieć takiego myślenia.

podpis użytkownika

twój stary wali mi konia gównem
Zgłoś
GrochTNT 2012-12-27, 21:55 3
dobre,
za tekst o brudasach naszczam Ci do zniczy.
Zgłoś
c-buul 2012-12-27, 22:02
Trash metalowiec konkretnie
Zgłoś
bored85 2012-12-27, 22:17 3
proponuje bana dla autora postu za bycie ograniczonym
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-27, 22:19 3
Brudas powiadasz? Widzisz jaką ma chatę? Pewnie umknęło ci to, bo sam mieszkasz w kartonie po pizzy, albo z matką, jeździsz swoim wieśniackim trzydziestoletnim BMW z takimi samymi burakami jak ty, słuchacie hiphopolo i mówicie do siebie "Yo cz🤬chu".
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie