Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się

Film przedstawia brudasa obnoszacego sie ze swoim gustem muzycznym podczas swiat, w dosc ciekawy i musze przyznac pomyslowy sposob, choc nie zmienia to faktu ze jest brudasem

A jesli juz ten filmik goscil na sadisticu to wielka murzynska pala w dupe dla autora za tagi i tytul.

podpis użytkownika

'Who you are is not fixed for all of eternity. A man could forge himself anew if he so wanted.'
Christopher Paolini
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-26, 18:40 21
metal nie jest brudasem człowieczku, tylko punk

btw wielki szacun dla goscia
Zgłoś
DR_DRE 2012-12-26, 19:05 133
Autorze tego posta, smutny musi być Twój nędzny żywot skoro tak mówisz o ludziach słuchających metalu, ale mam nadzieje że kiedyś dorośniesz do tego, żeby szanować kogoś z innym gustem.

Pozdrawiam.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-26, 19:22 10
Piwo za "brudasa"
Zgłoś
łysa_pała 2012-12-26, 20:23 4
A ja mam pytanie do autora wrzutki:
Czy jeśli słucham czasem Sepultury, Paradise Lost, Metallicki itp w czasie jazdy samochodem, to już jestem brudasem, czy nie?
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-26, 20:42 23
Ja myślałem, że brudasem jest ten, kto się nie myje ale widać byłem w błędzie. Jaki to ma związek z muzyką to nie wiem ale wiem, że autor tematu zauważył, że ktoś już na ten tekst dostał niejedne piwko to teraz pisze jak poj🤬y.
Zgłoś
JedzMojLagier 2012-12-26, 20:56 6
łysa_pała napisał/a:

A ja mam pytanie do autora wrzutki:
Czy jeśli słucham czasem Sepultury, Paradise Lost, Metallicki itp w czasie jazdy samochodem, to już jestem brudasem, czy nie?

jesli sluchasz czasem i to podczas jazdy samochodem i nie wygladasz jak smiec, to chyba nie jestes, ale uwazaj bo od tego sie zaczyna

bubr32 napisał/a:

Ja myślałem, że brudasem jest ten, kto się nie myje ale widać byłem w błędzie. Jaki to ma związek z muzyką to nie wiem ale wiem, że autor tematu zauważył, że ktoś już na ten tekst dostał niejedne piwko to teraz pisze jak poj🤬y.

napewno wiecej piw bym dostal nie uzywajac slowa brudas, juz dawno ten temat by byl na glownej i dobrze o tym wiesz, wiec nie p🤬l sposrod 5 komentarzy, 4 to hejt czego sie spodziewalem i co mnie cieszy, wiec szczymryj

podpis użytkownika

'Who you are is not fixed for all of eternity. A man could forge himself anew if he so wanted.'
Christopher Paolini
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-26, 21:47 11
Brudas to cię robił hehehehehehehhehe
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-26, 22:38 3
Ta "muzyka" brzmi jak gówno, ale to tylko moje zdanie.
Zgłoś
sauerps 2012-12-27, 0:36 13
Ciekawy jestem 'czyściochu' kiedy się dorobisz takiej chaty ;]

podpis użytkownika

Musicie uruść żeby to zrozumieć
Zgłoś
JakiesGowno 2012-12-27, 3:57 16
Slayer - Raining blood . taki k🤬a kozak jesteś w internecie? łatwo ci wyzywać wszystkich którzy nie mają dresika tak jak ty gimbusie? weź wyjdź i lepiej tak nie gadaj szmato . A to, że ktoś nie uznaje wigilii, swiąt to od razu jest najgorsze zło bo katolicyzm rozk🤬ia cały ten świat .
(tak wiem dostane warna zasłużyłem)
Zgłoś
Portnoy 2012-12-27, 12:25 29
Dobra nuta. A za tego "brudasa"...

podpis użytkownika

To Live Forever
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-27, 13:11 6
Jebie mnie to co ludzie o mnie sądzą bo lubię sobie posłuchać metalu. Na prawdę ludzie nie macie innych zmartwień ?
Zgłoś
robert357 2012-12-27, 21:35 4
Nie lubię za bardzo metalu, ale z tym brudasem to przegiołeś. To tak samo jakby ciebie nazwać cyganem... Miło?

podpis użytkownika

:dupofala: :kupa_radosci:
:mysle:
Zgłoś
Devilyn 2012-12-27, 21:36 19
JedzMojLagier napisał/a:

Film przedstawia brudasa obnoszacego sie ze swoim gustem muzycznym podczas swiat, w dosc ciekawy i musze przyznac pomyslowy sposob, choc nie zmienia to faktu ze jest brudasem

Brudasie to Ci stary co wieczór mówi jak pod kołdrę do Ciebie wchodzi. A obnosisz to Ty się ze swoją analną krzywdą którą Ci stary aplikuje systematycznie.

Co do filmu ...

SLAYER K🤬A!!!!!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie