Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Oto krótki poradnik.

Czemu nie dziwi mnie, że wysiada dziewczyna??

Dla uzupełnienia dodam, że jest to pierwsze skrzyżowanie po wyjeździe z WORDu Warszawa Bemowo.
Nasuwa się pytanie jak taka osoba mogła zdać wewnętrzny 'egzamin' w ośrodku nauki jazdy? W takich przypadkach powinni zarządzać jakieś kontrole.
Zgłoś
Bajdus1962 2012-12-16, 14:51
Bardziej opłaca się obrobić WORD niż bank czy placówke bankową. Brak ochrony i mniejszy kaliber w razie wpadki.

podpis użytkownika

,,Siłę człowieka, mierzy się ilością jego nieprzyjaciół.''
~Władysław St. Reymont, Ziemia Obiecana
Zgłoś
KKdemona 2012-12-16, 14:52
Hahaha mieliśmy koło technikum WORDa i laseczka zrobiła podobnie, mianowicie wyjechała w lewo na dwupasmowej jezdni oddzielonej pasem zieleni:P
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-16, 14:57 6
wedzio napisał/a:

to już nawet lodzik nie pomorze żeby egzamin zdać, żeby to chociaż drugie skrzyżowanie było

No lodzik raczej nie Pomorze, bo Mazowsze :/
Zgłoś
kurczasty 2012-12-16, 14:58 4
Co wy gadacie przecież na pewno egzaminator się na nią uwziął
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-16, 15:00
Jakoś mnie nie zdziwiło, że to baba.
Zgłoś
moonmaker05 2012-12-16, 15:03
zdawałem tam (mi sie udalo za 1 razem) ale keidys ze znajomym stalismy i czekalismy na jego egzamin. Widzielismy typa na placu jak wyczynial jakies dziwne rzeczy w samochodzie a pod koniec tak dla odmiany probowal zakrecic rozrusznikiem na wlaczonym silniku
Zgłoś
KiKiZ 2012-12-16, 15:03 1
To nie egzamin -> z tyłu na klapie nie ma napisane "EGZAMIN PAŃSTWOWY", fejk bo reklama no ale cóż.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-16, 15:14 1
Uwziął się
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-16, 15:17 3
Prawko nie powinno być obowiązkiem tylko przywilejem.
Dopóki każdy będzie traktował to jako obowiązek, to właśnie tacy debile będą jeździć !
Zgłoś
Rubaszny 2012-12-16, 15:18
W takim samochodzie są też pedały od strony pasażera. Skoro oblała to mogła tylko usiąść sie z tyłu ale ona siada z przodu... Filmik wyrobiony na potrzebe reklamy

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-16, 15:28
A jak on zawraca sobie na ciągłej
Zgłoś
siwens84 2012-12-16, 15:31 1
A egzaminator niby taki profesjonalista???

Środek ulicy podwójna ciągła a on se pod prąd jedzie.

Więc przestańcie p🤬lić głupoty dziewczyna sie dopiero uczy. Wiem wiem musiał przejechać ciągłą ale powinien wjechać na pas prawy pojechać prosto i tam zawrócić by pokazać i nauczyć dziewczyną jak to sie robi .
Zgłoś
pkh 2012-12-16, 15:37
kylu napisał/a:

tak jak wyżej napisał banitzky jest to reklama szkoły jazdy a nie filmik z prawdziwym egzaminem...więc skończcie się tym już jarać jak ksiądz nowym ministrantem...

ja p🤬lę, chyba wiem jak wyglądają w moim mieście samochody egzaminacyjne. Wprawne oko zauważy nawet napis WORD na naklejce z boku auta. To, że filmik nagrany z auta jakiejś szkoły nie ma znaczenia..
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-16, 16:03 1
wewnętrzna zdała ustami
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-16, 17:12
Nie wiem jak u was w tej warszawskiej wsi, ale w Kielcach to nie dość, że samochody z nalepkami z WORD, to jeszcze na dachu zamiast tabliczki z L'ką pisze "Jazda Egzaminacyjna".
Nie mówiąc, że to reklama, pomijając też brak profesjonalizmu mężczyzny (bo ki c🤬j wiadomo czy to egzaminator czy instruktor).
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie