Oto krótki poradnik.
Czemu nie dziwi mnie, że wysiada dziewczyna??
Dla uzupełnienia dodam, że jest to pierwsze skrzyżowanie po wyjeździe z WORDu Warszawa Bemowo.
Nasuwa się pytanie jak taka osoba mogła zdać wewnętrzny 'egzamin' w ośrodku nauki jazdy? W takich przypadkach powinni zarządzać jakieś kontrole.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bardziej opłaca się obrobić WORD niż bank czy placówke bankową. Brak ochrony i mniejszy kaliber w razie wpadki.
Hahaha mieliśmy koło technikum WORDa i laseczka zrobiła podobnie, mianowicie wyjechała w lewo na dwupasmowej jezdni oddzielonej pasem zieleni:P
konto usunięte
2012-12-16, 14:57
wedzio napisał/a:
to już nawet lodzik nie pomorze żeby egzamin zdać, żeby to chociaż drugie skrzyżowanie było
No lodzik raczej nie Pomorze, bo Mazowsze :/
Co wy gadacie przecież na pewno egzaminator się na nią uwziął
konto usunięte
2012-12-16, 15:00
Jakoś mnie nie zdziwiło, że to baba.
zdawałem tam (mi sie udalo za 1 razem) ale keidys ze znajomym stalismy i czekalismy na jego egzamin. Widzielismy typa na placu jak wyczynial jakies dziwne rzeczy w samochodzie a pod koniec tak dla odmiany probowal zakrecic rozrusznikiem na wlaczonym silniku
To nie egzamin -> z tyłu na klapie nie ma napisane "EGZAMIN PAŃSTWOWY", fejk bo reklama no ale cóż.
konto usunięte
2012-12-16, 15:14
Uwziął się
konto usunięte
2012-12-16, 15:17
Prawko nie powinno być obowiązkiem tylko przywilejem.
Dopóki każdy będzie traktował to jako obowiązek, to właśnie tacy debile będą jeździć !
W takim samochodzie są też pedały od strony pasażera. Skoro oblała to mogła tylko usiąść sie z tyłu ale ona siada z przodu... Filmik wyrobiony na potrzebe reklamy
konto usunięte
2012-12-16, 15:28
A jak on zawraca sobie na ciągłej
konto usunięte
2012-12-16, 16:03
wewnętrzna zdała ustami
konto usunięte
2012-12-16, 17:12