Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:50
Oto krótki poradnik.

Czemu nie dziwi mnie, że wysiada dziewczyna??

Dla uzupełnienia dodam, że jest to pierwsze skrzyżowanie po wyjeździe z WORDu Warszawa Bemowo.
Nasuwa się pytanie jak taka osoba mogła zdać wewnętrzny 'egzamin' w ośrodku nauki jazdy? W takich przypadkach powinni zarządzać jakieś kontrole.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bajdus1962 2012-12-16, 14:51
Bardziej opłaca się obrobić WORD niż bank czy placówke bankową. Brak ochrony i mniejszy kaliber w razie wpadki.
Zgłoś
KKdemona 2012-12-16, 14:52
Hahaha mieliśmy koło technikum WORDa i laseczka zrobiła podobnie, mianowicie wyjechała w lewo na dwupasmowej jezdni oddzielonej pasem zieleni:P
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-16, 14:57 6
wedzio napisał/a:

to już nawet lodzik nie pomorze żeby egzamin zdać, żeby to chociaż drugie skrzyżowanie było

No lodzik raczej nie Pomorze, bo Mazowsze :/
Zgłoś
kurczasty 2012-12-16, 14:58 4
Co wy gadacie przecież na pewno egzaminator się na nią uwziął
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-16, 15:00
Jakoś mnie nie zdziwiło, że to baba.
Zgłoś
moonmaker05 2012-12-16, 15:03
zdawałem tam (mi sie udalo za 1 razem) ale keidys ze znajomym stalismy i czekalismy na jego egzamin. Widzielismy typa na placu jak wyczynial jakies dziwne rzeczy w samochodzie a pod koniec tak dla odmiany probowal zakrecic rozrusznikiem na wlaczonym silniku
Zgłoś
KiKiZ 2012-12-16, 15:03 1
To nie egzamin -> z tyłu na klapie nie ma napisane "EGZAMIN PAŃSTWOWY", fejk bo reklama no ale cóż.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-16, 15:14 1
Uwziął się
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-16, 15:17 3
Prawko nie powinno być obowiązkiem tylko przywilejem.
Dopóki każdy będzie traktował to jako obowiązek, to właśnie tacy debile będą jeździć !
Zgłoś
Rubaszny 2012-12-16, 15:18
W takim samochodzie są też pedały od strony pasażera. Skoro oblała to mogła tylko usiąść sie z tyłu ale ona siada z przodu... Filmik wyrobiony na potrzebe reklamy
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-16, 15:28
A jak on zawraca sobie na ciągłej
Zgłoś
siwens84 2012-12-16, 15:31 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
pkh 2012-12-16, 15:37
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-16, 16:03 1
wewnętrzna zdała ustami
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-16, 17:12
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem