👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

A czy wiecie robaczki że badania naukowe nie potwierdzają JAKIEJKOLWIEK relacji między płcią a zdolnościami za kółkiem?

JesusChytrus napisał/a:
A czy wiecie robaczki że badania naukowe nie potwierdzają JAKIEJKOLWIEK relacji między płcią a zdolnościami za kółkiem?
![]()
bo to badania homogejodżenderc🤬lów manipulujących wynikami
JesusChytrus napisał/a:
![]()
a kto tobie człowieku w dzisiejszych czasach prawdę powie, żeby nie być posądzonym o rasizm albo obrazę uczuć religijnych.
Tak samo jest z babami za kółkiem, mogą sobie przeprowadzać pierdylion badań i mydlić oczy, jak to one sobie potrafią poradzić za kółkiem. jednak rzeczywistość pokazuje zupełnie co innego

@qash
Mówisz o rzeczywistości takiej ogólnie czy tej na sadolku którą robaczki sami sobie kreujecie?
Mówisz o rzeczywistości takiej ogólnie czy tej na sadolku którą robaczki sami sobie kreujecie?

JesusChytrus napisał/a:
@qash
Mówisz o rzeczywistości takiej ogólnie czy tej na sadolku którą robaczki sami sobie kreujecie?![]()
podejrzewam, że twoj jedyny kontakt z samochodami to resoraki, więc nie pyskuj
@chytrus
c🤬lu ty posiadasz wogóle życie towarzyskie? takie w "realu"?
c🤬lu ty posiadasz wogóle życie towarzyskie? takie w "realu"?
JesusChytrus napisał/a:
![]()
Religii ani tym podobnych głupot również nie potwierdzają.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie