Główna Poczekalnia (5) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:16
Ranger 2013-01-15, 3:48 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-15, 5:05 8
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-15, 7:53
@Ranger

prędkość jest czynnikiem, nie przyczyną wypadków.
Zgłoś
pietryna 2013-01-15, 7:56 7
Zgłoś
bania88 2013-01-15, 8:54 1
Zgłoś
azerbejdzanification 2013-01-15, 9:12
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-15, 9:12 2
Zgłoś
malinqs 2013-01-15, 9:28
krótko zwiezle i na temat proste.... watpie zeby go przegonił
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-15, 9:30 56
Zgłoś
Machol 2013-01-15, 10:35 1
Zgłoś
bujaszaka 2013-01-15, 10:48 1
Zgasił go jak kiepa, piona.
Zgłoś
Kliksiu 2013-01-15, 10:50
Zgłoś
pietryna 2013-01-15, 11:18 3
Machol napisał/a:

@pietryna, skoro można wyciągnąć 90-100, to udowodnij to odpowiednim organom ustalającym limity prędkości na drogach.

Nie udowodnię bo się im tego nie da przetłumaczyć. Poza tym nie przekroczyłem nigdy 130km/h.
Masz prawo jazdy w ogóle? Albo czy może jesteś pierwszy w rodzinie z prawem jazdy?

Bo mój znajomy będzie i on się autentycznie boi jeździć bez pasów(ja się po prostu czuję nieswojo) czy jeździć trochę bardziej dynamicznie. Pewnie dlatego że jazdę zna tylko z kursu. Ja od dziecka jeździłem z ojcem który miał dwie stłuczki od 1979 roku(obie nie ze swojej winy). Jeździ szybko i agresywnie(nawet bardziej niż ja). I nigdy nie miałem odczucia że 90-100km/h to za dużo jak widzę przed sobą co najmniej kilometr czy dwa prostej jak w mordę strzelił drogi, dwa pasy po lewo, jeden po prawo(każdy w moją stronę).

A i jeszcze a'propo kursów wychodzenia z poślizgu czy coś. Może to się wyda zabawne ale polecam "pociągać dupę na ręcznym" jak jest śnieg tam gdzie nikomu się nie przeszkadza. Nie jaram się że driftuję bo z driftem nie ma to za wiele wspólnego, ale autentycznie można sobie zasymulować poślizg na zakręcie i spróbować z niego wyjść. I przy okazji w momencie kiedy poczujemy że samochód nie chce skręcić będziemy wiedzieli co zrobić(poza wciśnięciem hamulca do oporu, zamknięciem oczu i liczeniem że mnie minie)...
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-15, 12:15
Fotoradary mają być środkiem zapobiegawczym a nie źródłem dochodu. czemu nie stawiają ich w czarnych punktach? albo przy szkołach? powinny tez być oznaczone aby jak najmniej osób się na nie łapało bo one mają zapobiegać wypadkom.
Zgłoś
lemon1988 2013-01-15, 12:23
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem