BWP - Bojowy Wóz Piechoty. W instrukcji obsługi jest napisane, że przeszkody wodne pokonuje się powoli wjeżdżając do wody...
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Oni uważali, że ta rampa z piachu wytrzyma nacisk rozpędzonego kilkutonowego wozu bojowego? Ha! ale żeby nie było, że mam ból dupy, bo oni się świetnie bawią, a ja siedzę przed kompem w domu i nie mam kolegów - więc liczę na więcej taki zabaw. Browar.
No my to raczej delikatnie wjeżdżamy. Eżektor łyknął trochę wody, ale wysokie obroty zrobiły swoje.
konto usunięte
2016-02-22, 16:22
chłopy to sobie zawsze znajdą klawe zajęcie, a dziewczyna w tym czasie siedzi maluje paznokcie nudziary
konto usunięte
2016-02-22, 16:22
wojsko to ma fajne zabawki
W '97 szweje wzięły na pokład takiej zabawki strażniczki miejskie. Nie dokladnie wiem jaka była przyczyna, ale dziewczęta do brzegu już wpław
polskie wojsko to kabaret za przyzwoite pieniądze
Odj🤬 się c🤬je od wojska. To są reko a nie żadne wojsko.
Nie tylko wojsko ma dostęp i posiada tego typu pojazdy na wyposażeniu. A już na pewno obecni na filmie, to nie żołnierze.
A po co wolno, jak można szybko?
konto usunięte
2016-02-22, 22:36
Wolałbym zobaczyć
"Jak przejeżdżać transporterem opancerzonym przez uchodźców"
konto usunięte
2016-02-22, 23:07
To akurat BWR 1.
A byłem pewien, że utopią ten szmelc.
konto usunięte
2016-02-23, 0:23
Z takim wojskiem i sprzętem, jesteśmy nie do rozj🤬ia, żadne myśliwce nam nie są groźne.
Gizmolka napisał/a:
A po co wolno, jak można szybko?
Po to żeby nie było tak jak tutaj:
Jeden o mało co nie utopiony a drugi wyj🤬y.