👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Jeden pogrzebacz... to smutne, to smutne...
Dwa pogrzebacze.... to jeszcze smutniejsze...
Trzy pogrzebacze... to smutne, to smutne...
Cztery pogrzebacze... to jeszcze smutniejsze...
Pięć pogrzebaczy... to smutne, to smutne...
Sześć pogrzebaczy... to jeszcze smutniejsze...
* pogrzebacze proszę zamienić na liczbę skasowań tego materiału z serwerów oraz jego re-uploady.
Dwa pogrzebacze.... to jeszcze smutniejsze...
Trzy pogrzebacze... to smutne, to smutne...
Cztery pogrzebacze... to jeszcze smutniejsze...
Pięć pogrzebaczy... to smutne, to smutne...
Sześć pogrzebaczy... to jeszcze smutniejsze...
* pogrzebacze proszę zamienić na liczbę skasowań tego materiału z serwerów oraz jego re-uploady.
Jedyne słuszne rozwiązanie.
Zapewnia :
- czas
-życie
-demotywuje nożownika.
odbiera'
- kondycje
-zdolność logicznego myślenia
Zapewnia :
- czas
-życie
-demotywuje nożownika.
odbiera'
- kondycje
-zdolność logicznego myślenia

@up: Jakim spaślakiem trzeba być, żeby bieganie odbierało zdolność logicznego myślenia?
mygyry napisał/a:
Albo wyciągnąć pistolet
W takiej odległości nie masz szans. Ż__ki z Mossadu mówio, że pistolet na nóż wygrywa dopiero przy 9 metrach.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie