📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:02

Współczuje właścicielom, którym jełop remontuje mieszkanie...
Dla słabo kumatych, czujniki nie działają na całej powierzchni drzwi, mają 1-3 punkty, więc przy samej podłodze nie wykryją, że coś je blokuje. Z tego też powodu z radością Sadole oglądają co jakiś czas ratlerki podduszone na smyczy xd
Tragiczna śmierć łoma. Materiał tylko dla ludzi o mocnych nerwach.
chcę ujęcie z kamery na korytarzu.
chcę zobaczyć, za co ten łom go zahaczył?
za jaja? ubranie?
urwało mu chociaż rękę?
chcę zobaczyć, za co ten łom go zahaczył?
za jaja? ubranie?
urwało mu chociaż rękę?
Miał zablokować windę na czas załadunku a zablokował na tydzień lub dłużej. Zalezy ilke im zajmie inspekcja i naprawa

Geraldinio napisał/a:
Dla słabo kumatych, czujniki nie działają na całej powierzchni drzwi, mają 1-3 punkty, więc przy samej podłodze nie wykryją, że coś je blokuje. Z tego też powodu z radością Sadole oglądają co jakiś czas ratlerki podduszone na smyczy xd
Nie widziałem wszystkich wind, ale w tych co widziałem oprócz czujników które działają szybko na częściowo otwartych drzwiach, po to aby można było się dopchnąć lub wyskoczyć, były zamontowane ruchome - wciskane "listwy" czułe na nacisk, na krawędzi drzwi które miały uniemożliwić właśnie przytrzaśnięcie czegoś drzwiami na dowolnym ich fragmencie wysokości.

Geraldinio napisał/a:
No geniusz!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie