📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
2025-08-24, 12:01

b1z napisał/a:
on z wiatrówki strzelał?
b1z napisał/a:
dźwięk strzałow jakby z pukawki strzelał... jarzębiną dziury w oponach zrobił wariat
za dużo gier i filmów panowie ... w rzeczywistości strzały z pistoletu brzmią właśnie tak. Choć i tutaj na nagraniu są zniekształcone.

@606 Ruch lewostronny a TY się zastanawiasz, czy filmik jest USA. Inteligencja sadoli czasami mnie zachwyca.

JURIJ_77 napisał/a:
za dużo gier i filmów panowie ... w rzeczywistości strzały z pistoletu brzmią właśnie tak. Choć i tutaj na nagraniu są zniekształcone.
Ty mi nie wpieraj, że ja o jakichś wiatrówkach pisałem

Idę o stówę,że złodziejem był oczywiście całkiem przypadkiem czarny.
Nie sadze zeby za zlodziejami samochodow tak strzelali to jakas grubsza sprawa
@JURIJ_77, tyś kiedykolwiek strzelał? Po strzale słychać ogromny huk i pisk w uszach. Jeśli to USA to w policji jak się nie mylę mają glocka - strzelałem z niego. Brzmiał całkiem inaczej, to na nagraniu brzmi bardziej jak pistolet na kapiszony i jeszcze te iskry w 44 sekundzie nagrania.

RPA - na jednym ze znaków jest nazwa miasta - Johannesburg
czyli pewnie policja goni czarne malpy...
czyli pewnie policja goni czarne malpy...

Puszale napisał/a:
@JURIJ ty pistolet w ręce trzymałeś ?
jeżeli chodzi o bojową broń palną (nie myśliwską), to prawdopodobnie przewinęło mi się jej przez łapy więcej, niż wszystkim użytkownikom Sadola razem wziętym - no, chyba że któryś tu jest rusznikarzem ... a jeżeli chodzi o mój dostęp do broni - to napiszę tyle, że z bronią pracuję na co dzień.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie