Krótko, rzeczowo i na temat...
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:45
Niby wszystko cacy, ale to nie jest takie proste! Kto o godzinie 3:47 w nocy, po przejechaniu 700 kilometrów, położy się na 30-40 minut i wstanie?
benykuleczka84 napisał/a:
Niby wszystko cacy, ale to nie jest takie proste! Kto o godzinie 3:47 w nocy, po przejechaniu 700 kilometrów, położy się na 30-40 minut i wstanie?
Kierowcy już tak mają.
Proponuję jeszcze zagotować sobie pepsi i dosypać kawy, serducho trochę bije ale da się 3 doby na tym nie spać.
Ja zawsze jak jadę do pracy do Holandii (18 godzin minimum jazdy) to biorę sześć-osiem RedBulli i paczkę fajek, nie ma opcji żeby zasnąć
benykuleczka84 napisał/a:
Ja.Niby wszystko cacy, ale to nie jest takie proste! Kto o godzinie 3:47 w nocy, po przejechaniu 700 kilometrów, położy się na 30-40 minut i wstanie?
@benykuleczka84
Właśnie dlatego idzie się drzemać na 30 minut, a nie na przykład na godzinę. Organizm już odpoczął co nieco, może na tym strzale energii funkcjonować przez kilka godzin, ale nie wpadł jeszcze w fazę snu głębokiego i nie jest problemem wyrwanie go z drzemki.
Właśnie dlatego idzie się drzemać na 30 minut, a nie na przykład na godzinę. Organizm już odpoczął co nieco, może na tym strzale energii funkcjonować przez kilka godzin, ale nie wpadł jeszcze w fazę snu głębokiego i nie jest problemem wyrwanie go z drzemki.
@bloodwar
18h do holandii? to skąd ty kuźwa jedziesz hehe, ja jadę max 11h a mam 300km do granicy niemieckiej
18h do holandii? to skąd ty kuźwa jedziesz hehe, ja jadę max 11h a mam 300km do granicy niemieckiej
na mnie najlepiej działa wdepnięcie gazu, szkoda troche wachy, ale jak przycisne na 10-15 min to odechciewa mi sie spac i gratis jestem wczesniej na miejscu (oczywiscie deptam tylko jak jade sam i tylko w takich miejscach w ktorych moge zagrozic wylacznie sobie, drzewom no i w najgorszym przypadku dzikiej zwierzynie)
pzdr!
pzdr!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie