i właśnie to lubię w filmach - te niezapomniane romantyczne sceny, gdy łezka się w oku kręci...

podpis użytkownika
"drodzy userzy, jeśli wasz humor jest tak krótki jak długość waszych penisów, szczerze ubolewam."Jacy moderatorzy tacy userzy.
Kiedyś miałem sąsiadkę z którą bylem w relacji "tylko seks" i mnie najbardziej wk🤬iało jak po wszystkim przytulała mnie ;/

Dobry film ale gimbusom nie polecam - nic nie zrozumieją poza tą sceną
Dobry film, jeden z lepszych w polskich filmów, a ta scena, z tego filmu to była najbardziej obrzydliwa scena erotyczna? jaką widziałem w filmie.

@kroplowa
"Dom Zły" Masz taki duzy plakat na samym poczatku.
"Dom Zły" Masz taki duzy plakat na samym poczatku.
Mocny film, polecam każdemu kto chociaż trochę ma coś oleju w głowie. Szkoda, że te czasy filmowe już minęły w Polsce, bo chyba nie ujrzymy czegoś tak mocno uderzającego a zarazem prawdziwego. Bo przecież lepiej sprzedaje się coś kolorowego i "fajnego" i w dodatku lepiej opłacalnego. Nie wspomnę już o masie świetnych aktorów, którzy obsadzają marne seriale na poziomie Klanu.
@Gandzioholik
ale to nie jest tak stary film. Myślę, że dobre czasy polskiego kina przed nami. Ostatnio pojawiły się właśnie "Dom zły", "Rewers". Planuję zobaczyć "Sępa", bo zapowiada się nieźle. Miejmy nadzieję, że się odbijemy od dna.
ale to nie jest tak stary film. Myślę, że dobre czasy polskiego kina przed nami. Ostatnio pojawiły się właśnie "Dom zły", "Rewers". Planuję zobaczyć "Sępa", bo zapowiada się nieźle. Miejmy nadzieję, że się odbijemy od dna.
podpis użytkownika
Jeżeli na samym początku idea nie wydaje się absurdalna, nie ma dla niej żadnej nadziei. - Albert Einstein