Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
b................8 2013-01-13, 9:56 22
i właśnie to lubię w filmach - te niezapomniane romantyczne sceny, gdy łezka się w oku kręci...
Zgłoś
think666 2013-01-13, 10:21 11

podpis użytkownika

"drodzy userzy, jeśli wasz humor jest tak krótki jak długość waszych penisów, szczerze ubolewam."
Jacy moderatorzy tacy userzy.
Zgłoś
Darksaider 2013-01-13, 10:47 4
No cóż chyba już nie por🤬a więcej.
Zgłoś
tribal216 2013-01-13, 11:08
po tym wszystkim mógł ją jeszcze chcieć pocałować
Zgłoś
krycheuszos 2013-01-13, 11:08 11
Kiedyś miałem sąsiadkę z którą bylem w relacji "tylko seks" i mnie najbardziej wk🤬iało jak po wszystkim przytulała mnie ;/
Zgłoś
D-Rose 2013-01-13, 11:10 2
Jaki chvj. Az mi sie jej zal zrobiło... nie no zartuje.
Zgłoś
s................r 2013-01-13, 11:10 40
Dobry film ale gimbusom nie polecam - nic nie zrozumieją poza tą sceną
Zgłoś
Mariano Mexicano 2013-01-13, 11:36 2
Dobry film, jeden z lepszych w polskich filmów, a ta scena, z tego filmu to była najbardziej obrzydliwa scena erotyczna? jaką widziałem w filmie.
Zgłoś
nitrox89 2013-01-13, 11:36
Film świetny, ale ten wycinek bez całości nie ma sensu
Zgłoś
kroplowa 2013-01-13, 11:47
Jaki tytuł?
Zgłoś
mrok8 2013-01-13, 11:51
Mógł jeszcze puścić bąka jak się już przeciągał.
Zgłoś
C................i 2013-01-13, 12:18
@kroplowa

"Dom Zły" Masz taki duzy plakat na samym poczatku.
Zgłoś
Gandzioholik 2013-01-13, 12:23 6
Mocny film, polecam każdemu kto chociaż trochę ma coś oleju w głowie. Szkoda, że te czasy filmowe już minęły w Polsce, bo chyba nie ujrzymy czegoś tak mocno uderzającego a zarazem prawdziwego. Bo przecież lepiej sprzedaje się coś kolorowego i "fajnego" i w dodatku lepiej opłacalnego. Nie wspomnę już o masie świetnych aktorów, którzy obsadzają marne seriale na poziomie Klanu.
Zgłoś
pisage 2013-01-13, 12:39 2
@Gandzioholik
ale to nie jest tak stary film. Myślę, że dobre czasy polskiego kina przed nami. Ostatnio pojawiły się właśnie "Dom zły", "Rewers". Planuję zobaczyć "Sępa", bo zapowiada się nieźle. Miejmy nadzieję, że się odbijemy od dna.

podpis użytkownika

Jeżeli na samym początku idea nie wydaje się absurdalna, nie ma dla niej żadnej nadziei. - Albert Einstein
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie