Te niedziela, co ty dzisiaj jarałeś? Pieski, kukabury jakieś..
Eeee... jak to w lesie słyszysz to jest dopiero akcja. Tak to 1/10 efektu.
Ahaaaa czyli te odgłosy to odgłosy tego ptaka?! Całe życie, jak gdzieś na filmie takie coś słyszałem, to zastanawiałem się, co to do k🤬y nędzy jest?! Dzięki ziom, wdzięcznym za tę wiedze.
PS: Z drugiej strony, zabiłeś pewien mistycyzm takich miejsc teraz... eh, zawsze wiatr w oczy :/
PS: Z drugiej strony, zabiłeś pewien mistycyzm takich miejsc teraz... eh, zawsze wiatr w oczy :/
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Mors_Nigra napisał/a:
Ahaaaa czyli te odgłosy to odgłosy tego ptaka?! Całe życie, jak gdzieś na filmie takie coś słyszałem, to zastanawiałem się, co to do k🤬y nędzy jest?! Dzięki ziom, wdzięcznym za tę wiedze.
Co k🤬a ?!
Ale p🤬da jado świry jado, a ty jak się bawisz, ale mam p🤬de eee aaaaaale fajnie, feta spoko feta grochy wiesz jak jest
Halcyon napisał/a:
Ale p🤬da jado świry jado, a ty jak się bawisz, ale mam p🤬de eee aaaaaale fajnie, feta spoko feta grochy wiesz jak jest
Matka wie że ćpiesz?
atitu333 napisał/a:
Co k🤬a ?!
"Wiatr w oczy" to po twojemu będzie "c🤬j w dupę".
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
Xaka napisał/a:
Co to za kwejkowe gówno?
Pewnie wolałbyś filmik jak dwóch facetów sra sobie nawzajem do ryja

SpoconyMariusz napisał/a:
Pewnie wolałbyś filmik jak dwóch facetów sra sobie nawzajem do ryja
Wolałbym taki filmik z Tobą w roli głównej, biorąc pod uwagę twój nick masz ich pełno