Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Jak rozpoznać pedała
~Velture • 2018-01-09, 2:15
Wybaczcie jakość i napisy ale liczy się sam pocisk po homosiu

Jak ktoś musi to tłumaczenie od momentu dotknięcia:
ukryta treść

-Jestem heteroseksualistą, mam żonę, kocham moją żonę, nie lubię mężczyzn tak jak ty. Przestań mnie dotykać co chwilę. Trzymaj łapska przy sobie a jak chcesz kogoś dotknąć to może się spodobać komuś po twojej stronie, mi się nie podoba.
-Przewodniczący, przewodniczący, haha, przewodniczący, haha oficjalnie zboczyliśmy z tematu. Moją intencją było zwyczajnie błagać o twoją zgodę/pozwolenie przez 30 sekund.
-To błagaj, nie dotykaj.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
Konto usunięte 2018-01-09, 2:29 25
No i prawidłowo, nie podobało mu się że facet go dotyka to z pełną kulturą zwrócił mu uwagę. Przeraża mnie natomiast tępota autora filmu, no dno i metr mułu
Zgłoś
Konto usunięte 2018-01-09, 3:33 2
@up ale z drugiej strony patrz jaki chłop w momencie się czerwony zrobił i kurczowo zaczął przesuwać mikrofon. Coś jest na rzeczy
Zgłoś
~Velture 2018-01-09, 3:49 13
@up
Przecież widać, że ten łysy to ciepły w c🤬j jest.
Ten nerwowy śmiech mówi wszystko. Został przyłapany i próbuje nieudolnie kamuflować się sztucznym śmiechem.

podpis użytkownika

Zgłoś
albazsanagycjib 2018-01-09, 20:16 8
Bądźmy wyrozumialsi, zrobił się czerwony, bo było mu głupio, że zamiast wyjść na zabawnego, przewodniczący zrobił z niego pedała.
Zgłoś
Mors_Nigra 2018-01-09, 20:25 3
Dokładnie tak się wykrywa pedałów. Robi się całkowicie normalny ruch w ich stronę, a oni go traktują jako homoseksualne podchody i przechodzą w defensywę. Człowiek który wszędzie widzi pedalstwo powinien przestać oszukiwać ludzi dookoła, ale przede wszystkim powinien przestać oszukiwać siebie... że nie jest gejem. Ten pan jest chyba na granicy przełamania, bo już srogo jest poirytowany

podpis użytkownika

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
Perhydrol 2018-01-09, 20:43 5
↑ Koleś mówi że go maca bez przerwy, nie widzieliśmy co było wcześniej Mnie też by wk🤬iało takie tyrpanie po prostu
Zgłoś
Jakubbb 2018-01-09, 20:54 1
nie rozumiem czemu filmik, dobry filmik
ma tak mało piw...
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2018-01-09, 22:07 2
Też nie lubię jak facet mnie dotknie.... prócz normalnego uścisku dłoni na powitanie i pożegnanie. Nie żebym w każdej takiej próbie widział czyjeś pedalstwo. Po prostu nie chcę żadnych niepotrzebnych gestów. Graba i tyłe.
A jak ktoś twierdzi, że to tłumiony homoseksualizm.... to po prostu p🤬lnięty jest.
Zgłoś
jackalski 2018-01-09, 22:29
Czytam sobie o tym kolesiu (Daryl Metcalfe) i biorąc pod uwagę podobne przypadki, mam wrażenie, że za jakiś czas dowiemy, że jednak lubi chłopców, ale bardzo bardzo sie tego wstydzi
Zgłoś
gabriel0 2018-01-09, 22:44 1
cuurniprime napisał/a:

Przeraża mnie natomiast tępota autora filmu, no dno i metr mułu

Mnie też. Jak można filmować pionowo.

podpis użytkownika

Rybka chwyciła spławik
Zgłoś
Mors_Nigra 2018-01-09, 23:31
@Hranipex jak nie widzisz wszędzie pedalstwa i po prostu nie lubisz być dotykany, to wszystko z tobą w porządku. Przynajmniej jeżeli chodzi o ten temat.

podpis użytkownika

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2018-01-09, 23:40
Up.
Toś mnie k🤬a uspokoił.
Zgłoś
Konto usunięte 2018-01-10, 3:00
ja np. lubię takie gesty uważam że to miłe zachowanie
Zgłoś
~Velture 2018-01-10, 5:07
Mors_Nigra napisał/a:

Dokładnie tak się wykrywa pedałów. Robi się całkowicie normalny ruch w ich stronę, a oni go traktują jako homoseksualne podchody i przechodzą w defensywę. Człowiek który wszędzie widzi pedalstwo powinien przestać oszukiwać ludzi dookoła, ale przede wszystkim powinien przestać oszukiwać siebie... że nie jest gejem. Ten pan jest chyba na granicy przełamania, bo już srogo jest poirytowany

Niezłą masz wymówkę człowieku na usprawiedliwienie swojego upodobania do bycia dotykanym przez mężczyzn.

Jakubbb napisał/a:

nie rozumiem czemu filmik, dobry filmik
ma tak mało piw...

Bo to ja go wrzuciłem
Jakby wrzucił go ktoś inny to miałby >500 piw

podpis użytkownika

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie