Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:25
Jak rząd z bankami robi z nas bydło, czyli nic nowego.
konto usunięte • 2013-10-25, 8:36
Po wrzawie jaką wywołała dyskusja nad biometrycznymi dowodami osobistymi,kiedy nastroje bydełka już okrzepły, banki szykują prawdziwą rewolucję. Pod pozorem bezpieczeństwa i dobrowolnie, bydło samo wpędzi się do rzeźni. We Wrocławiu program ruszy już niedługo, a potem na całą Polskę, Babilon rulez....

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-10-26, 14:11
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
zderealizowany 2013-10-26, 15:11
Wszyscy, którzy dali piwo i wierzą w te wszystkie gówniane opowiastki o inwigilacji są albo szczeniakami chcącymi zająć swe mózgi czymś innym niż nauka, albo paranoikami, których powinno się leczyć.
Zgłoś
gmac 2013-10-26, 15:58 1
Szkoda że nikt nie zauważył, że ten system nie bazuje na odciskach palców...
hitachi.pl/veinid/FV.html
Ale to tylko drobny szczegół
Zgłoś
mermestes 2013-10-26, 16:25 1
Biometria odczytuje ułożenie żył a nie linie papilarne... Miałem w PBS konto i często używałem obsługę bankomatu za pomocą palca. W banku określa się na który palec ma działać ta usługa, a który jest palcem blokującym konto. A co do obcinania palca i wybierania to nie takie proste, po pierwsze jak obetnie mi ktoś palca to krew w żyłach nie będzie płynąć i urządzenie nie będzie działało a po drugie by się zalogować trzeba jeszcze podać swoją datę urodzin.
Zgłoś
Gonczor 2013-10-26, 17:08
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Adenozynotrifosforan 2013-10-26, 17:30
Zgłoś
Avalanger 2013-10-26, 17:41
Sayagin666 : Doskonale ujęte, nic dodać nic ująć. Żaden pokój nie trwa wiecznie, nasi dziadkowie w sporej części przeżyli wojnę (tak, jest to możliwe, nazwazarezerwowana) - mój na ten przykłam ma 80lat i przetrwał ten cholerny konflikt. Potem była komuna, za której żyli nasi ojcowie.
Nasi pradziadowie żyli za czasów wojny bolszewickiej i pierwszej światowej, prapradziadowie podczas zaborów.

Jeśli cholerni pacyfiści uważacie, że nasze życie będzie pełne pokoju i miłości to weźcie rozbieg i walnijcie łbem w ścianę, może to coś pomoże.
DZISIAJ mają nas jak na talerzu. JUTRO mogą nam ten talerz zabrać, jeśli się im nie spodobamy.

Tyle.
Zgłoś
WidziszINieGrzmisz 2013-10-26, 18:36
Zgłoś
CzerstWybut 2013-10-26, 19:42
phi... też mi coś. Ja chodzę do pracy i codziennie muszę odbijać palec na przyjście i wyjście i mam płacone za każdą godzine pracy, każdy gadał że już nie do ominięcia... Nie dla mnie da się piękny paluszek zrobić który możesz podać komuś zeby ci odbił masz łeb ch.j to kombinuj więc i do bankomatu moge zrobić palec żeby mi ktoś o godzinie 15 wyciągnął kase w krk a ja 2 minuty później wyciągne w katowicach chce widzieć ich miny jak zobaczą wyciąg
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem