👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sadole, jeśli chcecie trafić na Harda, pamiętajcie, zamykajcie oczy podczas prowadzenia pojazdu.

On pierwsze gdzie pójdzie to do kibla dupe wytrzeć bo się pewnie zesral że strachu

Powinien się zatrzymać na poboczu i pójść spać na 30 minut.
Gdzie ten wiewiór z ujemnym IQ, co twierdzi że każdy idiota może być kiermanem, tu masz przykład jak idioci kończą... Choć ten pewnie jeszcze wróci...
SkoPio napisał/a:
"Jak rzesz" Jakżeż. ;>>>
dawno nie widziałem lepszego strzału w stopę....

HAL9000/2 napisał/a:
dawno nie widziałem lepszego strzału w stopę....
Ciebie widzą codziennie jak robisz z siebie debila a ubaw często po same jaja.
sjp.pwn.pl/poradnia/haslo/Ozez-ty;137.html
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie