1.Michal napisał/a:
Jak się dogadać nie znając języka

podpis użytkownika
Q L I M A X
MaszAyahuaskę napisał/a:
Poj🤬o?

podpis użytkownika
Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.
Alvarosy p🤬lone. Chyba muszę was poobserwować w akcji, bo wierzyć mi się nie chce

podpis użytkownika
sadistic.pl/uzytkownik/DiKarpio,407866
Dick, w Polsce jak najbardziej się zgodzę, miałem tego ostatnio doskonały przykład, a nawet kilka
Na Czechach na waciki trzeba dać, bo nie za chętne do Polaków są bez kasy, nawet jak wyglądasz jak casanova. (Ja tu cały czas mówię, o SZYBKIEJ akcji i ustrzeleniu tego, na co akurat masz ochotę, a nie o szwendaniu się po klubach, bo to zupełnie inna bajka...)
Sprawdzone info, byłem w tamtym roku na AirShow w Ostravie 3 dni i było nieźle
Bonus:

Na Czechach na waciki trzeba dać, bo nie za chętne do Polaków są bez kasy, nawet jak wyglądasz jak casanova. (Ja tu cały czas mówię, o SZYBKIEJ akcji i ustrzeleniu tego, na co akurat masz ochotę, a nie o szwendaniu się po klubach, bo to zupełnie inna bajka...)
Sprawdzone info, byłem w tamtym roku na AirShow w Ostravie 3 dni i było nieźle

Bonus:
podpis użytkownika
Q L I M A X
Czułem ,że to nie może być prawdziwa Niemka bo jest zbyt przyzwoita jak na niemkę

Ja ostatnio sie z Ukraincem ledwo dogadywalem, mialem jakis taki dziwny odruch, ze w pewnych momentach chcialem do niego nap🤬lac po angielsku, ale angielskiego tez ni c🤬ja nie rozumial, w koncu zaczelismy mowic ja w calosci po polsku on w calosci po tym calym ukrainskim i jakos szlo

C🤬jowe, ale pomysł fajny można zrobić więcej byle nie było c🤬jowe czyt. wyreżyserowane.

niemcy byly z rosja, co ich laczy? zamilowanie do Polski... przypadek? nie sadze
Nie oglądać i nie nabijać wyświetleń. Wyreżyserowane jak c🤬jowy barszcz.

Btw, każdy z nich w takiej sytuacji zasadził by soczystą "K🤬ą" i po tym by się zorientowali. Fejk ;D